Multi se intraba cum sa-si prezinte ofertele, serviciile, produsele, cursurile, cum sa ofere consultanta si coaching in perioada aceasta de restrictii, prin care trecem cu totii.

Daca te numeri printre ei, vei afla solutia in randurile ce urmeaza.

Cand trecem prin dificultati, sistemul emotional nu functioneaza corespunzator. Primul lucru care ni se intampla este sa ne panicam si sa nu vedem oportunitatile. Ai patit si tu cel putin o data?

Ei bine, exista o solutie la problema asta!

Adaptarea. Ce trebuie sa intelegem prin adaptare?

Avem nevoie de resurse noi, de informatii care sa ne dea incredere ca putem sa ne adaptam din offline in online, sa fim sustinuti si incurajati ca putem.

Oare este posibil sa reusim?

Cu siguranta! Daca suntem suficient de dornici si hotarati sa facem pasul acesta maret, vom reusi.

Hai sa-ti dau cateva exemple:

1. Un contabil, care vrea sa-si creasca veniturile, isi face un blog unde da sfaturi antreprenorilor despre fiscalitate, contabilitate sau orice parte economica pe care o stapaneste bine. Tot pe blog scrie ca ofera servicii de consultanta 1 la 1 pentru persoanele interesate sa-si puna elementele economice din firma in ordine (apropo, o ora de consultanta costa intre 150 lei si 500 euro, in functie de notorietatea specialistului). El are posibilitatea sa-si dubleze sau chiar tripleze veniturile. Singurul lucru care-l opreste este increderea in el ca poate sustine acea consultanta fara emotii si fara sa se faca de rusine in fata clientilor. Exista o solutie pe care o voi preciza la final.

2. Un instructor de fitness, care pana de curand oferea consultanta despre sport si alimentatie doar la sala, acum are nevoie sa faca asta in online. Isi face un blog, in care prezinta sfaturi utile, generale, despre cateva exercitii si alimente sanatoase, iar in alta pagina explica cum ii poate ajuta pe doritori sa slabeasca in cateva luni de zile cu programele sale individualizate si alimentatie calculata pentru proportiile fiecaruia. Aici singura lui retinere este timiditatea de a aparea in fata camerei telefonului sau a laptopului si de a interactiona cu persoane necunoscute, la prima vedere. Exista rezolvare pentru asta si vei vedea cum.

3. Un absolvent al facultatii de matematica, informatica, chimie, limbi straine etc, care doreste sa ofere meditatii online, poate face asta foarte bine (chiar daca pana atunci avea experienta de a livra informatiile respective doar in offline). Zoom, skype, whatsapp ofera solutii online, la indemana oricui. Si aici singura problema este teama ca te faci de rusine, ca nu cunosti setarile, butoanele, ca nu stii sa-ti stucturezi corect prezentarile pentru a le afisa in online.

Acum hai sa vedem solutia potrivita, care te scoate din carapacea timiditatii si care te va asigura ca te descurci bine in online. Ne-am gandit la toate si am conceput un curs cu titlul Online Speaking. Si nu oricum…cu un trainer de talie europeana (de 3 ori campion european la public speaking, de 16 ori campion național la public speaking, speaker și moderator la: Business Days, TEDx, AFACERI.ro). Ovidiu Oltean va fi trainer-ul care iti va ghida pasii spre succes in online si te va invata: cum să îți gestionezi eficient EMOȚIILE negative, cum să STRUCTUREZI eficient o prezentare și să o reții ușor, cum să te CONECTEZI și să INTERACȚIONEZI natural cu publicul, cum să transmiți CLAR mesajul, pe înțelesul tuturor, cum să PREGĂTEȘTI profesionist o prezentare tehnică, cum să-ți folosești CORPUL și VOCEA pentru a-ți susține mesajul, cum să CAPTEZI și să MENȚII atenția publicului online și offline, cum să prezinți profesionist un mesaj în mediul ONLINE, cum să IMPROVIZEZI și să depășești cu succes blocajele.

Apasa pe link sau pe butonul de mai jos daca esti pregatit sa te adaptezi, sa iti cresti potentialul de curaj, incredere si sa devii mai prosper ca urmare a notiunilor invatate la acest curs –>> https://bit.ly/3lILDPk