Curs Bucatar

curs autorizat

Dobandirea competentelor

necesare practicarii meseriei de bucatar

Profesori cu experienta

Invatarea asigurata de profesori cu experienta vasta

Program flexibil

Program stabilit cu profesorul coordonator

Avantajele participarii la curs:

  • Dobandirea competentelor necesare practicarii meseriei de bucatar
  • Invatarea este asigurata de catre profesori cu experienta vasta in domeniu
  • Beneficiez, in mod gratuit de un loc de practica intr-o unitate cu profil culinar
  • Programul este unul flexibil, stabilit de comun acord cu profesorul coordonator
  • Dupa terminarea cursului obtin un certificat recunoscut atat la nivel national, cat si international
  • Pot opta pentru modalitatea platii: in mod integral, sau in rate

VEZI CONDITIILE SI COSTUL CURSULUI

chef-cooking-with-passion-PPCFHC6

Dupa absolvirea cursului se elibereaza Certificat Autorizat, insotit de Suplimentul Descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente:

  • Igiena si securitatea muncii
  • Lucrul in echipa
  • Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
  • Realizarea preparatelor culinare
  • Realizarea dietelor
  • Pregatirea preparatelor tip „catering” si „fast-food”
  • Estetica preparatelor culinare

curs autorizat

Conditii de inscriere si documente necesare:

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Documente necesare :

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) fost Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale si  Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si recunoscut in Uniunea Europeana.

Meseria de bucatar este o meserie creativa, ce implica realizarea de produse culinare diverse, produse menite sa satisfaca nevoile si cerintele clientilor.

Cost curs

850.00 lei
680 lei plata integrala la inscriere

850 lei plata in 3 rate

Taxa de examinare: 50 lei


Urmatorul curs:

Perioada de inscrieri: 01.02.2018 – 28.03.2018
Data de incepere: 29.03.2018


In desfasurare:

Data de incepere: 01.02.2018


Cod NC: 5122.2.1

Durata cursului: 4 luni si 2 saptamani

Tip curs: Calificare

Te inscrii?





















Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Puteti regasi o serie de pareri verificate prin intermediul facebook review, vizitati pagina de facebook Bestcor.

Grigore T.
Cursul este bine elaborat, etapele de prezentare sunt succesive – logice, facilitand invatarea cu usurinta atat a notiunilor de baaza cat si a celor aplicate. Lectorul este bine pregatit, cu experienta in acest domeniu; modalitatea de predare fiind foarte buna. A raspuns la toate intrebarile puse pe parcursul cursului cu amabilitate, transmitand o stare ideala pentru asimilarea cunostintelor de catre cursanti!
Voi reveni si pentru alte cursuri in domeniu
Maria I.
Sunt foarte incantata ca am participat la acest curs. Am acumulat multe cunostinte. Lucruri pe care le stiam le vad intr-o alta lumina care ma ajuta sa pun in practica ceea ce am acumulat de-a lungul timpului. Am descoperit lucruri noi despre secretele bucatariei foarte frumos explicate la curs. As recomanda tuturor sa participe la un astfel de curs unde inveti multe lucruri practice.
Razvan L.
In opinia mea este un curs reusit. Are foarte multe ore de practica, iar lectiile de teorie reusesc sa parcurga cu pasii necesari toata materia. Recomand cu incredere acest curs.
Daniela G.
Multumita de acest curs, am invatat lucruri noi si din bucataria romaneasca. Totul a fost foarte bine explicat.
Cristina B.
Am o parere foarte buna despre curs. Partea practica si cea teoretica sunt la un nivel bun. Lectorul explica clar si concis materia aratandu-ne pe exemple cum trebuie sa aplicam cunostintele.
Marius D.
A fost un curs excelent care m-a invatat multe lucruri noi si mi-a readus aminte unele cunostinte pe care le aveam despre bucatarie. Cursul a fost pe intelesul meu si pt ca doamna lector a comunicat excelent cu noi si ne-a predat pe intelesul nostru.
Christian N.
Un curs foarte bine organizat, in care au fost trecute in revista elemente ce au acoperit o plaja foarte larga de cunostinte necesare bunei desfasurari a activitatii intr-o bucatarie a unei unitati din domeniul alimentatiei publice. Am gasit a fi deosebit de interesante informatiile legate de nutritive si de construirea unei alimentatii sanatoase. Consider ca la terminarea cursului, am cladit cu adevarat competentele pe care mi le doream.
Alina G.

Totul a decurs conform programului, iar datorita experientei si cunostintelor dnei profesoare am acumulat cunostinte noi. Regret nespus ca s-a terminat acest curs.

Eugenia C.

Multumiri. Cursul a fost bine organizat, sistematizat, pe intelesul tuturor. Am invatat sa abordez si la mine acasa bucataria in alt fel si am urmat acest curs cu toata placerea, fiindca am invatat lucruri practice si folositoare.

Adina M.

In primul rand vreau sa multumesc doamnei profesor pentru profesionalismul de care a dat dovada si pentru rabdarea pe care a aratat-o fata de noi. Ne-a ajutat sa insusim foarte multe cunostinte. Structura cursului este foarte bine pusa la punct.

Florentina G.

In general cursul pentru mine a fost foarte important, am avut multe de invatat pentru meseria de bucatar. Am sa recomand si altor persoane acest curs.

Doina D.

Fiind incepatoare am inteles tot ce s-a predat. Trainerul a fost foarte explicit iar cand i s-au pus intrebari nu a ezitat sa raspunda. Foarte bine pregatita si cu multa rabdare.

Madalina N.

Mi-a placut acest curs pentru ca mi-a completat informatiile referitoare la bucatarie in general, iar in particular pot spune ca am inteles si aprofundat date pe care nu le cunosteam despre substantele nutritive necesare organismului uman. M-am bucurat sa aflu toate aceste informatii in rand pentru ca eu sa am o alimentatie corecta si completa.

Madalina D.

Sunt multumita ca prin acest curs imi pot realiza si indeplini visul de a ajunge mai sus si a mi se deschide niste usi. II multumesc trainerului ca este un om cu multa rabdare si ne-a explicat ori de cate ori a fost nevoie. Parerea generala este foarte buna.

Ionut U
Totul a decurs conform programului, iar datorita experientei si cunostintelor dnei profesoare am acumulat cunostinte noi. Regret nespus ca s-a terminat acest curs.
Gheorghita I.

Un curs foarte bun, o atmosfera placuta. Personal foarte amabil, iar despre cadrul didactic numai cuvinte de lauda si mii de multumiri. Cursul este unul complex, bogat in informatii.

Cristina R.

Un curs foarte bun. Totul bine organizat. Daca ar fi sa mai fac un curs, as veni tot aici cu mare drag si cu multa satisfactie. Mii de multumiri doamnei profesoare!

Magdalena G

Am o parere foarte buna despre cursul de bucatar, facut la dvs. Am acumulat cunostinte noi desi lucrez in domeniu. Lectorul a fost foarte intelegator si rabdator si ii multumesc pe aceasta cale pentru sfaturile pe care le-am primit.

Razvan S.

Parerea mea este una foarte buna deoarce am adunat multe cunostinte in materie de gastronomie si nutritie.

Florin C.

In primul rand pot sa spun ca este un curs foarte bine aspectat din toate punctele de vedere si doamna profesoara este o fire foarte calma si explica foarte bine lectiile de teorie si practica. Am sa recomand mai departe acest curs. Sunt foarte multumit.

Marius R.

In opinia mea doamna profesoara are foarte multa experienta in acest domeniu. Mi-a placut foarte mult modul in care ne-a invatat si ne-a povestit foarte multe lucruri interesante.

Bogdan C.

Cursul a fost foarte bine organizat. Suportul de curs este foarte bine structurat si detaliat. Din cauza programului nu am putut ajunge la unele lectii dar suportul de curs a asigurant toate informatiile.

Meniu & Cursuri