Curs Inspector SSM Online – National

Pe care il poti urmari si absolvi de acasa sau de la birou

De acum vei sti sa completezi carnetele de protectia muncii si sa faci instructajul angajatilor!

Cursurile se sustin online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere (Ordinul 1005 din 28 mai 2020).

Interpretam impreuna legislatia si procedurile ssm, iar dupa curs te vei descurca singur in activitatea Inspectorului SSM!

Cursul acopera o gama mare de cerinte si responsabilitati in domeniul sanatatii si securitatii in munca.
Vei avea parte de toate informatiile necesare care te vor ajuta sa-ti faci meseria cu succes. Tot in cadrul cursului vei intocmi un proiect, un plan de protectie, care iti va fi exemplu in viitoarea ta cariera.
Orele de curs se tin dupa-amiaza, in zilele de marti si joi.

Structura acestui curs

Cursul de Inspector SSM Online contine 8 sedinte. Structura cursului este gandita sa te ajute sa parcurgi cu usurinta toate modulele din curs, cum ar fi:

 • Planificarea activitatilor proprii
 • Realizarea activitatilor de prevenire si protectie
 • Realizarea semnalizarii de securitate si/sau de sanatate la locurile de munca
 • Instruirea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca
 • Informarea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca
 • Stabilirea mijloacelor materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii in munca
 • Prevenirea accidentelor de munca si a imbolnavirii profesionale
 • Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporara de munca
 • Verificarea respectarii prevederilor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca
 • Monitorizarea activitatilor de evacuare si interventie in situatii de urgenta

Inscrie-te si beneficiaza de 20% discount la plata integrala!

portrait-of-a-young-woman-warehouse-worker-PKVL9EU

Curs Seral

Marti si Joi 17.00 – 21.00 live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 4 saptamani


Pret Curs

Plata in 2 rate 1100 lei

OFERTA:

Inscrie-te si achita integral pana la data de 13.10.2020 si beneficiaza de  20% DISCOUNT 1100 lei =>> 880 lei

Dupa aceasta data inscrierile cu plata integrala se vor face cu 10% DISCOUNT 1100 lei =>> 990 lei ULTIMELE LOCURI

Taxa de examinare: 50 lei


Urmatorul Curs

Perioada de inscrieri: 16.09.2020 – 27.10.2020
Data de incepere: 29.10.2020


Cod COR: 325723

Tip curs: Specializare (80 ore)

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: studii medii

Documente necesare

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
 • Copia ultimului act de studii
 • Declaratie ca detii mijloace tehnologice pentru participare la curs online.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.

Garantia Calitatii va fi inclusa in contract

Intrebari frecvente

Cursul de Inspector SSM este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi (se desfasoara online, LIVE, prin ZOOM). Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, a participat inclusiv la intocmirea dosarelor privitoare la accidente de munca, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). Plata integrala se face la inscriere cu un discount de 20%. Plata in rate se face pe perioada cursului, prima plata fiind de jumatate din contravaloare (se achita la inscriere), a doua rata se achita pana la finalizarea cursului, inainte de examen. La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice, apoi stabiliti impreuna cum se realizeaza contractul (pentru persoana fizica sau juridica) si care este modalitatea de plata aleasa de tine. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, a contractului si a declaratiei de consimtamant se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul se sustine online, LIVE, prin ZOOM. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

Inspector SSM

Avantajele participarii la curs Inspector SSM:

 • Dobandirea competentelor necesare acestui domeniu
 • Parcurgerea lectiilor de curs cu ajutorul unor profesori specialisti
 • Obtinerea unui certificat de absolvire recunoscut la nivel national
 • Poti efectua plata integral sau in rate
 • Se asigura suport de curs si materiale de lucru
 • 20% discount la plata integrala

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Parerile au fost preluate prin formulare de feedback la finalul cursului

Oana C.
Cursul ofera o perspectiva exhaustiva asupra legislatiei si a modului de aplicare a acesteia in domeniul SSM. Exemplele practice aduc un plus in intelegerea mai facila a elementelor de aplicat.
Elena C.
Ma bucur ca am participat la acest curs deoarece am aflat lucruri noi si interesante pe care incerc sa le pun in aplicare la locul de munca
Marius B.
Un curs excelent, dinamic si foarte autentic predat. Multe informatii folositoare si foarte usor de retinut prin frumusetea metaforelor folosite.
Cristina T.
Sunt placut surprinsa ca, inca mai exista scoli si profesori de calitate.
Vor recomanda cu drag tuturor cunostintelor
Ecaterina G.
Cursul de SSM este foarte bine structurat, cu multe informatii utile si foarte multe modele si situatii concrete. S-au prezentat aspecte sensibile ale legislatiei, stabilindu-se exact sensul textelor de lege. Lectorul cursului a fost foarte deschis si pregatit in domeniu. Felicitari!
Laurentiu A.
Curs bun. Trainer bun.
Oana I.
O evaluare buna a cursului, lectorul avand foarte bune cunostinte in domeniu.
Madalina S.
A fost un curs interactiv pe parcursul caruia mi-am imbunatatit cunostintele in domeniul SSM. Este un curs pe care il voi recomanda mai departe.
Iuliana A.
Cursul este util si folositor insa consider ca ar trebui sa fie si mai lung, pentru a intelege toate legile.
Gheorghe B.
Este un curs de formare profesionala, cu un continut bine conturat pentru acumularea de cunostinte noi. Excelent!
Ioana C.
A fost un curs din care am aflat multe informatii utile, mi-ar fi placut sa dureze mai mult.
Dragos M.
In linii mari acest curs, dupa parerea mea consta intr-un cumul de cunostinte noi, cu aplicabilitate practica.
Tudorita M.
Curs interesant, informatii folositoare bine explicate de lectorul care si-a dat interesul pentru ca noi sa intelegem ceea ce ne-a predat si sa putem aplica in domeniile noatre de activitate.
Marius F.
Curs foarte util; aplicabilitate practica ridicata; cunostinte noi, foarte detaliate, predate clar; notiuni de legislatie detaliate; lector cu cunostinte complete despre subiect, eficient, cu deschidere la participarea cursantilor si abilitati deosebite de comunicare si pedagogice
Andreea S.

Consider ca acest curs contine toate detaliile, informatiile si amanuntele necesare pentru profesarea cu brio in domeniul SSM. Orele de curs au fost interactive si utile. Multumim!

Andrei M.

Opinia personala este foarte buna, iar cursul este bine structurat. Pentru mine aduce cunostinte noi pe care am nevoie sa le aplic

Vlad C.

Un curs foarte bun si informativ, cu mult accent pe experienta practica si pe solutii la probleme concrete.

Cristian N.

Pe intreaga durata a cursului am asimilat informatii utile pentru a desfasura aceasta profesie. Un curs bine structurat, amplu si bine predat de catre doamna profesor.

Paula B.

Este un curs foarte educativ, cu un profesor foarte atent si profesionist. Am invatat lucruri foarte bune, care ma vor ajuta pe viitor.

Florentin P.

Trainerul este un profesionist in domeniu. Foarte bun cursul.

Razvan S.
Un curs foarte organizat, la obiect.
Dumitru Z.
Ma declar extrem de multumit de felul in care s-a desfasurat cursul. Am acumulat cunostinte teoretice si practice, pe care intentionez sa le folosesc in activitatea mea profesionala. Atmosfera din timpul cursului a fost una placuta ceea ce a facut ca acumularea de cunostinte sa fie una facila.
Daniel D.
Curs necesar, cu notiuni utile care se vor aplica in practica. Recomand tuturor celor care vor sa descurce itele legii din domeniul SSM.
Alina P.
Un curs bine structurat. Am obtinut atat cunostinte practice cat si teoretice.
Paula P.
Cursul contine informatii aplicabile in practica, am acumulat foarte multe cunostinte noi.
Constantin N.
Un curs interesant, cu un volum de informatii destul de mare, raportat la perioada de derulare.Informatii noi, utile si la obiect pe perioada orelor de curs. Voi recomanda si altor prieteni, cunoscuti, colegi sa-l urmeze.
Daniela G.
Un curs util, practic si interactiv unde am dobandit cunostinte noi.
Cristian C.
Din prezentare de la curs am constatat o bogata varietate de informatii interconectate cu diverse si diferite domenii socio-economico-juridice benefice pentru o buna viziune a rolului Inspectorului SSM in raport cu situatia in care se poate gasi la un moment dat.
Daniel I.
Cursul m-a introdus in “lumea”SSM. Acesta m-a facut sa inteleg mai multe aspecte importante ale activitatii mele in cadrul companiei. Experienta cu acest curs este importanta si apreciez implicarea si profesionalismul doamnei profesoare. Multumesc!
Florina B.
Cursul a fost bine structurat, informatiile au fost concrete, bine explicate si la obiect.
Margareta B.
Un curs foarte bine structurat, cu foarte multe informatii utile, aplicabile. Mi-a placut foarte mult lectorul, detine foarte multe cunostinte si exemple practice.
Andrei P.
Am o parere foarte buna despre curs. Am invatat foarte multe lucruri. Am venit cu drag si o sa recomand mai departe cursul. Lectorul este o persoana deosebita, cu foarte multa rabdare. S-a ocupat excelent de formarea noastra in aceasta meserie.
Catalina D.
Am acumulat cunostinte noi, sper ca ma vor ajuta pe viitor. Lectorul f carismatic, s-a facut inteles extrem de usor. Recomand cu inima deschisa, acest curs si altor persoane.
Crina C.
Eu am fost multumita de modul in care s-a desfasurat cursul.
Un curs excelent cu predare eficienta. Multumesc!
Un curs excelent cu predare eficienta. Multumesc!
Adrian M.
Cursul a fost minunat!
Lenuta I.
Este un curs f bun.
Luciana P.
Lectorul are metode eficiente de instruire, absolut toate aspectele cursului au aplicabilitate practica. De asemeni apreciez nota de umor cu care si-a sustinut cursurile astfel incat si notiunile mai grele au fost usor de asimilat.
Florentina C.
Un curs excelent, captivant, f bine structurat. Metode de predare f bune.
Alex R.
A fost un curs interesant, am acumulat cunostinte noi. Contine informatiile de care ai nevoie pentru a profesa in domeniu.
Bogdan D.
Un curs in care a fost imbinat utilul cu placutul!
Alina C.
Un curs bun de urmat, unde am avut de invatat multe lucruri, pe care nu le stiam. Felicitari.
Anisoara B.
Am invatat lucruri noi si interesante, am cunoscut persoane minunate! A fost o reala placere sa urmez acest curs! Am doar regretul ca nu mai continua… Multumesc.
Call Now Button