Curs Inspector Salarii – Online

De acum gestionarea salariilor nu va mai fi o problema!

Cursurile se sustin online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere (Ordinul 1005 din 28 mai 2020).

Curs adresat atat persoanelor care au cunostinte de hr, cat si celor care doresc sa cunoasca doar partea de salarizare.

La curs vom discuta despre:

 • Calcularea salariilor brute si nete
 • Calcularea sporurilor cuvenite
 • Calcularea indemnizatiilor aferente concediilor de odihna, medicale, de maternitate si de ingrijire a copilului
 • Calcularea impozitelor datorate bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale
 • Intocmirea fiselor fiscale ale personalului
 • Transmiterea documentelor specifice salarizarii

Formatorul cursului este Manager Hr si are o vasta experianta in domeniu, in firme care detin sute de salariati.

curs Inspector Salarii

Inscrie-te si beneficiaza de 20% discount la plata integrala!

Curs Seral

Marti si Vineri 17.30 – 21.00, live prin Zoom

Durata cursului: 2 saptamani


Cost Curs

Plata in 2 rate 800 lei

OFERTA:

Inscrie-te si achita integral pana la data de 30.09.2020 si beneficiaza de 20% DISCOUNT 800 lei =>> 640 lei

Dupa aceasta data inscrierile cu plata integrala se vor face cu 10% DISCOUNT 800 lei =>> 720 lei ULTIMELE LOCURI

Taxa de examinare: 50 lei


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 09.09.2020 – 12.10.2020
Data de incepere: 13.10.2020


Cod COR: 335903

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: studii medii

Documente necesare

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
 • Copia ultimului act de studii
 • Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii
 • Declaratii ca detii mijloace tehnologice pentru participare la cursul online.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.

Garantia Calitatii va fi inclusa in contract

Intrebari frecvente

Cursul de Inspector Salarii este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul resurselor umane, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). Plata integrala se face la inscriere cu un discount de 20%. Plata in rate se face pe perioada cursului, prima plata fiind de jumatate din contravaloare (se achita la inscriere), a doua rata se achita pana la finalizarea cursului, inainte de examen. La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice, apoi stabiliti impreuna cum se realizeaza contractul (pentru persoana fizica sau juridica) si care este modalitatea de plata aleasa de tine. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, a contractului si a declaratiei de consimtamant se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

Competente dobandite la final

 1. Dezvoltarea profesională
 2. Planificarea activităţilor proprii
 3. Introducerea datelor aferente salariilor
 4. Intocmirea documentelor specifice salarizarii
 5. Gestionarea documentelor specifice salarizării
 6. Transmiterea documentelor si informatiilor specifice salarizarii

Avantajele participarii la curs

 • Formator cu vasta experienta
 • Aplicatii practice pe laptop, in sala de calculatoare
 • Suport de curs gratuit in platforma de elearning
 • Adeverinta de absolvire emisa in ziua examinarii
 • Certificat de absolvire recunoscut national si international, emis in 30 zile lucratoare de la data absolvirii

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Parerile au fost preluate prin formulare de feedback la finalul cursului.

Mihaela P.
Cursul este foarte bine structurat. Partea teoretica este foarte bine structurata si acopera aspecte inportante din salarizare. Mi-a placut foarte mult procesul de predare, de asemenea felul in care s-a insistat asupra nelamuririlor.
Daniela B.
Un curs util, interesant, toate informatiile primite au fost bine structurate si la obiect.
Lavinia S.
Un curs cu multe informatii utile, lectorul foarte bine pregatit si cu foarte multa experienta in domeniu, ne-a dat multe exemple practice reale.
Cristina G.
Un curs interactiv, cuprinzator, ce iti ofera toate informatiile de care ai nevoie.
Marian S.
Din punctul meu de vedere, cursul de Inspector Salarii la care am participat acopera foarte bine aspectele legate de tot ceea ce inseamna salarii.
Iulia R.
Cursul a fost captivant, interesant si a raspuns multor intrebari. Formatorul ne-a raspuns punctual si amanuntit.
Call Now Button