Curs Inspector Salarii

Curs Online prin ZOOM

AFTER SUMMER SALES 1000 x 200 px 1

Curs inspector salarii pentru o carieră frumoasă

Lucrezi în HR și vrei să îți îmbunătățești cunoștințele legate de salarizarea angajaților? Ai nevoie să știi totul despre salarizare în domeniul în care lucrezi, ești deținătorului unui business sau pur și simplu te simți atras de o astfel de meserie? 

Atunci acest curs inspector salarii este perfect pentru tine. 

Specializează-te ca inspector de salarii pentru că orice fel de afacere sau companie are nevoie de un departament HR care să aibă o structură foarte bine definită și să fie capabilă să gestioneze în mod eficient una dintre cele mai importante resurse ale sale și anume angajații.

Salariul este unul dintre motivele principale pentru care orice angajat își prestează și oferă performanță și eficiență în activitatea sa, iar calculul corect al salariului fiecărui angajat ar trebui să reprezinte o prioritate pentru orice afacere.

Astfel că tu, ca inspector de salarii vei fi persoana responsabilă de această activitate, și vei face parte din departamentul de HR sau din cel de contabilitate.

Alege să devii o parte importantă a oricărei afaceri prin această meserie.

curs Inspector Salarii

35% reducere la plata integrala

Pret 800 lei 520 lei

Iata ce spun absolventii Cursului de Inspector Salarii

Screenshot 2023 03 14 133551
Screenshot 2023 03 14 133510

Avantajele participarii la acest curs inspector salarii

Dacă alegi să urmezi acest curs inspector salarii te bucuri de o multitudine de avantaje precum participarea la un curs acreditat, suport gratuit pe toată perioada cursului de către un formator certificat cu experiență sau chiar de plata în rate. 

De asemenea te vei bucura și de exerciții practice care să te ajute să înțelegi mult mai bine informația predată și să integrezi toate aceste lucruri, pentru a putea să începi să practici imediat după finalizarea cursului.

Așadar la finalul acestui curs vei știi totul despre cum să calculezi salariul brut și net, sporurile, indemnizațiile, impozitele, dar și cum se întocmești fișe fiscale ale angajaților sau să transmiți documentele specifice salarizării.

În plus, îți oferim garanția calității informațiilor pe care le vei regăsi în cadrul cursului, iar dacă nu ești mulțumit de calitatea orelor până la jumătatea cursului îți restituim suma pe care ai achitat-o.

Ce vei învăța în cadrul acestui curs de inspector salarii?

 • Calcularea salariilor brute și nete;
 • Calcularea sporurilor cuvenit;
 • Calcularea indemnizațiilor aferente concediilor de odihnă, medicale, de maternitate și de ingrijire a copilului;
 • Calcularea impozitelor datorate bugetului de stat și bugetului asigurărilor sociale;
 • Întocmirea fișelor fiscale ale personalului;
 • Transmiterea documentelor specifice salarizării.

Curs Seral – Detalii Desfasurare

Marti si Joi 17.30 – 21.00, live, prin aplicatia Zoom

Durata cursului: 2 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

 • Perioada de inscrieri: 18.09.2023-23.10.2023
 • Data de incepere: 26.10.2023

Pret Curs

 • 35% REDUCERE 800 lei =>> 520 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Cod COR: 335903

Tip curs: Specializare

După cele două săptămâni de curs, care se vor face în format de tip seral în zilele de marți și joi prin intermediul aplicației Zoom primești un certificat dar și un supliment descriptiv în care îți vor fi înregistrate toate competențele pe care le-ai dobândit în urma cursului, acte care vor dovedi valoarea legală a acestuia.

Pe toată perioada cursului vei avea acces la platforma online pentru a putea să studiezi în ritmul tău și de asemenea îți poți descărca suportul de curs în calculator pentru a reveni asupra informațiilor ori de câte ori ai nevoie.

Conditii de inscriere curs salarizare si documente necesare

Pentru a te înscrie la acest curs salarizare ai nevoie de o pregătire minimă obligatorie precum învățământul liceal cu diplomă de bacalaureat.

În cazul în care ai efectuat aceste studii în străinătate este necesar să deții documentul de echivalare a studiilor în România.

Examenul de absolvire se desfasoara online, prin aplicatia ZOOM.

Examenul este compus dintr-un test grila si un studiu de caz (calcul salarial). Vei primi detalii la curs.

Iată ce documente sunt necesare pentru înscrierea la acest curs de salarizare:

 • Copie CI
 • Copie certificat de naștere
 • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)
 • Copia ultimului act de studii;

Acest program este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților iar certificatul pe care îl vei primi la final este avizat de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. 

De asemenea acest certificat este recunoscut la nivel național și internațional.

Alege să devii un profesionist în salarizare prin intermediul acestui curs de salarizare acreditat și recunoscut la nivel național și internațional.

Garantia Calitatii Inclusa

Intrebari frecvente

Avantaje curs inspector salarii oferite de Bestcor Training Center:

 • Curs adaptat și simplificat, extrem de ușor de parcurs indiferent de cunoștințele pe care le ai în acest domeniu;
 • Formator certificat, cu experiență bogată în salarizare și managementul resurselor umane;
 • Legislația aferentă salarizării;
 • Exemple practice în cadrul cursului;
 • Suport de curs gratuit în platforma de elearning;
 • Adeverința de absolvire emisă în ziua examinării;
 • Certificat de absolvire recunoscut național și internațional
 • Plata integrală sau în rate.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul cu diploma de Bacalaureat), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul pentru acest curs se sustine online, LIVE, prin ZOOM. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

ceveiinvatat

Competente dobandite la final

 1. Dezvoltarea profesională
 2. Planificarea activităţilor proprii
 3. Introducerea datelor aferente salariilor
 4. Intocmirea documentelor specifice salarizarii
 5. Gestionarea documentelor specifice salarizării
 6. Transmiterea documentelor si informatiilor specifice salarizarii

citata avantaje

teinscrii

Iata ce spun cursantii nostri!

Pareri preluate prin formulare de feedback la finalul cursului

Mihaela P.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul este foarte bine structurat. Partea teoretica este foarte bine structurata si acopera aspecte inportante din salarizare. Mi-a placut foarte mult procesul de predare, de asemenea felul in care s-a insistat asupra nelamuririlor.
Daniela B.
⭐⭐⭐⭐⭐
Un curs util, interesant, toate informatiile primite au fost bine structurate si la obiect.
Lavinia S.
⭐⭐⭐⭐⭐
Un curs cu multe informatii utile, lectorul foarte bine pregatit si cu foarte multa experienta in domeniu, ne-a dat multe exemple practice reale.
Cristina G.
⭐⭐⭐⭐⭐
Un curs interactiv, cuprinzator, ce iti ofera toate informatiile de care ai nevoie.
Marian S.
⭐⭐⭐⭐⭐
Din punctul meu de vedere, cursul de Inspector Salarii la care am participat acopera foarte bine aspectele legate de tot ceea ce inseamna salarii.
Iulia R.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul a fost captivant, interesant si a raspuns multor intrebari. Formatorul ne-a raspuns punctual si amanuntit.
Meniu & Cursuri