business PB23YXJ 2

Despre Noi

Thumbnail ce nu stii despre cursurile Bestcor

Bestcor Training Center este firma cu capital privat romanesc, infiintata cu scopul de a ajuta clientii, persoane fizice, juridice si institutii de stat, sa obtina calificarea necesara la o calitate superioara.

“Suntem aici pentru clientii nostri, sa ii pregatim cat mai bine in noua profesie sau sa ii ajutam sa se perfectioneze in cea pe care o au deja.

Am stucturat bine cursurile intr-un program usor de parcurs. Suntem constienti ca stilul de viata este din ce in ce mai incarcat.

Cursurilor noastre se tin dupa-amiaza, dimineata sau in weekend si dureaza, in medie, 4 ore per sedinta. Am alocat un numar suficient de ore, dar si rezonabil, pentru o buna pregatire profesionala. Platforma de elearning ii ajuta pe clientii nostri sa parcurga, cu usurinta, materialele de curs, chiar si in timpul liber.”

despre Bestcor Training

“Cursurile organizate de noi se sustin la sediul nostru sau al clientilor nostri. Fiecare solicitare este analizata si cautam cea mai buna varianta de livrare a cursurilor. Se pot organiza programe acreditate, reglementate de legile romane, sau programe informale create pentru firmele care isi doresc cunostinte adaptate pentru personalul lor.”

Despre noi 2

Imagini din sediul nostru

5 sali de curs si 1 sala de calculatoare

despre noi

Mai buni, mai performanti

“Ne perfectionam constant, venim cu abordari noi si garantam calitatea serviciilor.

Formatorii nostri sunt bine pregatiti si livreaza rezultate bune la fiecare curs.”

Meniu & Cursuri