Despre Noi

In urma cu 11 ani, noi, cei din echipa, am inceput sa profesam in activitatea de formare.
Dupa ce am acumulat experienta ne-am hotarat sa infiintam o firma de cursuri de formare acreditate si sa oferim clientilor nostri cursuri de calitate cu diplome recunoscute national si international.

Bestcor Training

In anul 2013, a luat nastere Bestcor Training Center SRL, cu scopul de a oferi cursuri in principalele domenii de activitate, conform cerintelor pietei. Acum suntem in al cincilea an de activitate si ne dam seama ca ne-am atins scopul prin faptul ca am insumat, cu mandrie, un numar de peste 3000 de clienti multumiti si care ne recomanda.

despre Bestcor Training

Consideram ca este necesar sa fim deschisi la cerintele pietei si sa oferim pe viitor un numar cat mai mare de cursuri recunoscute. De asemenea este necesar sa fim flexibili la cerintele clientilor, sa oferim consultanta de calitate si sa creem programe de formare care sa se muleze pe activitatea profesionala a companiilor din Romania.

despre noi

despre noi

Mai buni si mai performanti

Ne perfectionam constant, noi insine participam la cursuri, pentru ca ne dorim sa fim din ce in ce mai buni, mai performanti si sa venim cu abordari noi, sa nu fim depasiti de sistem.

Continuam in ritmul acesta si speram sa va impresionam si in viitor.

Meniu & Cursuri