Curs Manager de Proiect

Online – National

Pe care il poti urmari de acasa sau de la birou

Dupa curs vei sti singur sa gestionezi proiecte profesionale

Cursurile teoretice se sustin online, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere, conform deciziilor autoritatilor.

Ce vei invata la acest curs Manager de Proiect?

 • Analiza si stabilirea scopului proiectului
 • Stabilirea cerintelor de management al proiectului
 • Planificarea activitatilor principale din cadrul proiectului
 • Alocarea resurselor financiare si operationale ale proiectului
 • Stabilirea procedurilor de achizitii din cadrul proiectului
 • Ce reprezinta managementul riscului
 • Gestionarea corecta a echipei de proiect
 • Diferite moduri de comunicare corespunzatoare in cadrul proiectului
 • Managementul calitatii proiectului
Curs Manager de Proiect

Inscrie-te si beneficiaza de 30% discount!

Program Curs Manager de Proiect

Marti si Joi 17.00 – 21.00 live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 3 saptamani


 

Pret Curs Manager de Proiect

 • 30% DISCOUNT 1250lei =>> 875 lei

Taxa de examinare: 50 lei

Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Tip curs: specializare

Cod COR: 241919

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: studii superioare

Documente necesare

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Declaratie ca detii mijloace tehnologice pentru participare la curs online.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.

Garantia Calitatii inclusa

Competente dobandite la final:

 1. Stabilirea scopului proiectului
 2. Stabilirea cerinţelor de management integrat al proiectului
 3. Planificarea activităţilor şi jaloanelor proiectului
 4. Gestiunea utilizării costurilor şi a resurselor operaţionale pentru proiect
 5. Realizarea procedurilor de achiziţii pentru proiect
 6. Managementul riscurilor
 7. Managementul echipei de proiect
 8. Managementul comunicării în cadrul proiectului
 9. Managementul calităţii proiectului

Intrebari frecvente

Cursul de Manager Proiect reprezinta o intelegere mai aparte a modului corect de lucru in echipa de implementare a proiectului. Am creat acest curs care va fi sustinut intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi (se desfasoara online, LIVE, prin ZOOM). Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul managementului, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine.

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile superioare, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La final se achita 50 lei taxa de examinare.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul se sustine online, LIVE prin ZOOM. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

teinscrii

Formular inscriere curs

  Meniu & Cursuri