Curs Administrator Pensiune Turistica

Curs Online prin ZOOM

De acum visul de a avea sau a conduce o pensiune se apropie de realitate!

Invata tot ce face un administrator de pensiune!

Cursul este acreditat si se desfasoara online, pe Zoom.

Pensiunile turistice sunt din ce in ce mai raspandite, iar calitatea serviciilor turistice este din ce in ce mai importanta, fie ca vorbim de mediul rural sau urban. Mai mult de atat, au aparut programe de finantare ale Uniunii Europene, care selecteaza pasionati de turism si agroturism si le acorda fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea unei asemenea afaceri (in baza unor documente prin care se face dovada de eligibilitate).

In cadrul acestui curs vei fi instruit sa oferi servicii turistice de calitate si sa mentii un standard ridicat.

Structura acestui curs

Durata totala a cursului este de 4 luni si jumatate. Sedintele se tin o data la 2 saptamani, luni de la 17.00 si pana la 21.00.

Beneficiaza de oferta cu 30% discount la plata integrala!

Pret 1350 lei 945 lei

hillside homes in bergen in autumn PEY3HAU

Program de Zi

Luni (din 2 in 2 saptamani) 17.00 – 21.00, live, prin aplicatia Zoom

Durata cursului: 4 luni si 2 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

 • Perioada de inscrieri: 22.11.2022 – 09.02.2023
 • Data de incepere: 13.02.2023

Pret Curs

 • Plata integrala 30% DISCOUNT 1350 lei =>>  945 lei
 • Plata in rate 1350 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Cod NC: 5121.2.4

Tip curs: Calificare

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Daca studiile au fost efectuate in strainatate, este necesar documentul de echivalare a studiilor in Romania.

Documente necesare

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
 • Copia ultimului act de studii
 • Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, recunoscut national si international.

Garantia Calitatii Inclusa

Intrebari frecvente

Cursul de Administrator Pensiune Turistica este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul turismului, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere (al Muncii si al Educatiei) care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana carea finalizat invatamantul obligatoriu (8/10 clase in functie de anul absolvirii lor), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

ceveiinvatat

Competente dobandite la final

 • Comunicarea eficienta la locul de munca
 • Munca in echipa multidisciplinara
 • Gestionarea informatiilor cu ajutorul calculatorului
 • Promovarea imaginii pensiunii
 • Organizarea activitatii in cadrul pensiunii turistice
 • Urmarirea aplicarii NPM si NPSI
 • Verificarea gestionarii financiare
 • Promovarea directa a produsului turistic
 • Incheierea contractelor cu clientii
 • Efectuarea operatiilor specifice de cazare si alimentatie
 • Asigurarea unui climat favorabil turistilor
 • Oferirea serviciilor pensiunii catre client
 • Organizarea programelor turistice optionale
 • Oferirea informatiilor de interes turistic
 • Rezolvarea reclamatiilor clientilor

citata avantaje

Avantajele participarii la curs

 • Beneficiezi de un curs de calificare complet
 • Vei fi indrumat de profesori experimentati
 • Obtii un certificat cu recunoastere nationala si internationala
 • Suport de curs gratuit in platforma de elearning
 • Plata integrala sau in rate
 • Dupa finalizarea cursului ai posibilitatea sustinerii examenului final, la sediul nostru, pentru obtinerea certificatului de calificare recunoscuta national si international.
administrator pensiune turistica
teinscrii

Iata ce spun cursantii nostri!

Pareri preluate prin formulare de feedback la finalul cursului:

Liana P.
Un curs foarte util si cuprinzator pentru persoanele care detin o pensiune turistica sau care manageriaza orice forma de cazare turistica. Este un curs care vine in intampinarea noastra cu foarte multe informatii utile in formarea  si dezvoltarea noastra.
Alexandrina C.
Doamna lector este foarte bine pregatita profesional. La acest curs am dobandit cunostinte noi ce imi vor folosi in activitatea pe care va urma sa o desfasor. Cursul a fost destul de stufos. Multumim!
Claudiu A.
Locatie buna si primitoare. Lector foarte bine pregatit. Acumulare de cunostinte, informatii noi si necesare in efectuarea activitatii in domeniu.
Daniela N.
Acest curs a fost o experienta minunata cu oameni minunati, de la care ai ce invata.
Niculae S.
O parere foarte buna, am avut de invatat lucruri noi si mi-am imbogatit cunostintele.
Ligia D.
Cursul de administrator pensiune mi-a adus multe cunostinte in domeniu pentru ca dorim sa deschidem o pensiune agroturistica si am reusit sa inteleg mai multe in acest domeniu.
Niculae C.
Pe perioada cursului am dobandit cunostinte noi privind cunoasterea legislatiei in domeniu, etapele demararii, infiintarii unei pensiuni si modul de gestionare a unei unitati de cazare si servire a mesei. Precizez ca doamna lector este foarte bine pregatita si expune temele de curs pe intelesul tuturor.
Maria D.
Acest curs este foarte bine conceput, organizat, prezentat de catre doamna lector. Dansa are o vasta experienta in domeniu si cunoaste absolut tot ce este nou, important precum si elementele de esenta in domeniu pe care cu foarte mult profesionalism ni le-a impartasit. Este un lector de mare valoare.
Stefan B.
Cursul a fost foarte bine structurat si prezentat, avand explicatii foarte clare si concrete. Cursul a fost foarte interesant si placut.
Bianca P.
A fost un curs la care am invatat multe lucruri , mai ales din punct de vedere legislativ. Este un curs complet care te ajuta foarte mult in acest domeniu.
Nicoleta T.
A fost un curs concentrat, bine structurat, care a punctat direct si clar tot ceea ce este necesar sa cunoasca un administrator de pensiune.
Iulia S.
Un curs foarte util celor care vor sa practice aceasta profesie, deoarece sunt prezentate pe langa partea teoretica si foarte multe informatii despre situatiiile practice din activitatea propriu- zisa. Multumim doamnei profesoare pentru disponibilitatea de a ne lamuri toate aspectele neclare legate de activitatea in turism.
Sorin B.
Un curs foarte bun, ce m-a ajutat foarte mult. Am schimbat idei si concepte cu ceilalti cursanti, idei foarte bune. Doamna profesoara a fost foarte profesionista, furnizandu-ne informatii complexe si vitale pentru a administra o pensiune.
Dorin P.
Cursul este foarte util celor care vor sa practice aceasta profesie. Am avut foarte multe lucruri bune de invatat.
Alex T.
Acest curs este suficient de amplu pentru acumularea de noi cunostinte si pregatire in acest domeniu.
Ioana C.
In urma cursului, am dobandit informatii noi si utile. Am cunoscut si legat prietenii  cu colegii si formatorul.
Meniu & Cursuri