Curs Specialist in Activitatea de Coaching

Online – National

Pe care il poti urmari si absolvi de acasa sau de la birou

De acum poti deveni un coach calificat și profesionist!

Fie ca doresti sa sustii sesiuni de coaching 1 la 1 sau cu 2-3 participanti, aici inveti cum sa faci asta cat mai bine.

Cursurile se sustin online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere (Ordinul 1149 / 2020).

Cursul acopera o gama mare de cerinte si responsabilitati in domeniul coaching-ului. Vei avea parte de toate informatiile necesare care te vor ajuta sa-ti faci meseria cu succes.
Orele de curs se tin in zilele de miercuri si joi, orele 17-21, timp de 10 saptamani.

Atat cursul, cat si examenul final se sustin live, prin platforma Zoom.

Structura acestui curs

Cursul de Specialist in activitatea de coaching contine 20 sedinte a cate 4 ore fiecare. Structura cursului este gandita sa te ajute sa parcurgi cu usurinta toate modulele din curs, cum ar fi:

1. Fundamentele coachingului si stabilirea relatiei de coaching

2. Coaching de tip GROW

3. Coaching pozitiv

4. Starile EU-lui

5. Coaching existential

6. Instrumente de coaching

7. Convingerile si eliminarea lor

8. Etica si confidentialitate in coaching

9. Aspecte administrative in coaching

10. Performari individuale

Curs Specialist in Activitatea de Coaching

Inscrie-te si beneficiaza de 20% discount la plata integrala!

Program Curs

Miercuri si Joi 17.00 – 21.00 live, prin aplicatia Zoom
Durata curs: 10 saptamani

Total 20 sedinte de curs (includ aplicatii practice + exercitii coaching)

Pret Curs

Plata in 3 rate 5500 lei
OFERTA:
Inscrie-te si achita integral pana la data de 15.01.2021 si beneficiaza de  20% DISCOUNT  =>> 4400 lei

Dupa aceasta data inscrierile cu plata integrala se vor face cu 10% DISCOUNT  =>> 4950 lei ULTIMELE LOCURI

Taxa de examinare: 50 lei

Urmatorul Curs

Perioada de inscrieri: 30.10.2020 – 22.01.2021
Data de incepere: 27.01.2021

Cod COR: 242412
Tip curs: Specializare

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: studii superioare cu diploma de licenta

Documente necesare

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
 • Copia ultimului act de studii
 • Declaratie ca detii mijloace tehnologice pentru participare la curs online.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut national si international

Garantia Calitatii va fi inclusa in contract

Trainerii Cursului Specialist in Activitatea de Coaching

Gabriela Hum

Gabriela Hum

Gabriela este activă în zona de training și dezvoltare personală din 1997. Încurajată de profesorul cu care se forma ca psihoterapeut, s-a îndreptat spre training pentru că i s-a spus că „are o energie care merită investită în a forma oameni”. Provocarea s-a transformat în pasiune și, astăzi, într-o profesie făcută cu dedicare de mai bine de 20 de ani.
O motivează sclipirea din ochii oamenilor care descoperă lucruri și provocarea de a activa „butoanele” pentru ca învățarea și schimbarea să se întâmple. E fascinată de oameni și călătoriile în lumea lor interioară. Face asta și în cabinetul de psihoterapie, și când face hiking, și când ține traininguri.
Sergiu Maxim

Sergiu Maxim

Pasiunea pentru modul în care gândim, simțim și funcționăm descrie cel mai bine ocupația lui Sergiu. Începând cu 2006, a călătorit prin munca alături de oameni ca psihopedagog, educator, trainer, corporatist în echipe de HR, consultant, coach și psihoterapeut.
Sergiu e motivat și totdată fascinat de schimbare, într-un context în care atât transformarea oamenilor în sine, cât și trainingul au fost dragoste la prima vedere. Analitic, răbdător și reflexiv, își dorește ca fiecare training pe care îl livrează să fie nu doar o incursiune în lumea interioară a celuilalt, ci și magia de a atinge culmi ce trebuie depășite în cursa noastră, a tuturor. Călătoriile, grădinăritul și gătitul sunt pasiuni ce fac parte din felul lui de a fi.

Intrebari frecvente

Cursul de Specialist in Activitatea de Coaching este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi (se desfasoara online, LIVE, prin ZOOM). Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul coaching-ului, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile superioare, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). Plata integrala se face la inscriere cu un discount de 20%. Plata in rate se face pe perioada cursului, prima plata fiind de jumatate din contravaloare (se achita la inscriere), a doua rata se achita pana la finalizarea cursului, inainte de examen. La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice, apoi stabiliti impreuna cum se realizeaza contractul (pentru persoana fizica sau juridica) si care este modalitatea de plata aleasa de tine. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, a contractului si a declaratiei de consimtamant se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul se sustine online, LIVE, prin ZOOM. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

 

In cadrul pregatirii fiecare participant va realiza:

 • Sesiuni de coaching sustinute independent cu minim 5 persoane diferite
 • Studiu individual finalizat cu un proiect de absolvire care cuprinde:
  – detalierea modului de sustinere a sedintelor de coaching;
  – detalierea rezultatelor obtinute in cadrul sedintelor de coaching.

Examenul final se va sustine tot online.

Avantajele participarii la curs Specialist in activitatea de coaching:

 • Se lucreaza cu fiecare participant pentru dobandirea coaching-ului individual
 • Apoi se pregatesc participantii pentru coaching-ul de tip grow si existential
 • Dobandirea competentelor necesare acestui domeniu
 • Parcurgerea lectiilor de curs cu ajutorul unor profesori specialisti, care sunt deja experti in domeniul lor de activitate
 • Setarea mindset-ului corect pentru crestere in cariera
 • Obtinerea unui certificat de absolvire recunoscut la nivel national si international
 • Poti efectua plata integral sau in rate
 • Se asigura suport de curs si materiale de lucru
Curs Specialist in Activitatea de Coaching