Curs Specialist in Activitatea de Coaching

Online – National

Pe care il poti urmari si absolvi de acasa sau de la birou

De acum poti deveni un coach calificat și profesionist!

Fie ca doresti sa sustii sesiuni de coaching 1 la 1 sau cu 2-3 participanti, aici inveti cum sa faci asta cat mai bine.

Cursurile se sustin online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere (Ordinul 1149 / 2020).

Cursul acopera o gama mare de cerinte si responsabilitati in domeniul coaching-ului. Vei avea parte de toate informatiile necesare care te vor ajuta sa-ti faci meseria cu succes.
Orele de curs se tin in zilele de miercuri si joi, orele 18-21, timp de 10 saptamani.

Atat cursul, cat si examenul final se sustin live, prin platforma Zoom.

Structura acestui curs

Cursul de Specialist in activitatea de coaching contine 20 sedinte a cate 3 ore fiecare. Structura cursului este gandita sa te ajute sa parcurgi cu usurinta toate modulele din curs, cum ar fi:

1.       Fundamentele Coachingului
2.       Coaching personal si organizational
3.       Etica si standarde profesionale in Coaching
4.       Stabilirea relatiei de Coaching
5.       Comunicarea in Coaching
6.       Atitudinea de Coach
7.       Tehnici de Coaching
8.       Evaluarea performantei (metode)
9.       Auto-dezvoltare si auto-observare
10.     Managementul contractului de Coaching
11.     Marketingul serviciilor de Coaching
12.     Experienta practica de Coaching, prin demonstratii și sesiuni individuale
Curs Specialist in Activitatea de Coaching

Beneficiaza de oferta cu 30% discount la plata integrala si 15% discount la plata in rate!

Program Curs

Miercuri si Joi 18.00 – 21.00 live, prin aplicatia Zoom
Durata curs: 10 saptamani

Total 20 sedinte de curs (includ aplicatii practice + exercitii coaching)


Urmatorul Curs

Perioada de inscrieri: 23.04.2021 – 28.06.2021
Data de incepere: 30.06.2021Pret Curs

Oferta 30 aprilie – 28 mai 2021

 • Plata integrala 30% DISCOUNT 2700 lei =>>  1890 lei
 • Plata in rate 15% DISCOUNT 2700 lei =>>  2295 lei

Taxa de examinare: 50 lei

Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Cod COR: 242412
Tip curs: Specializare

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: studii superioare cu diploma de licenta

Minim 3 ani de experienta in munca sau in domeniul voluntariatului, pe baza de contract.

Documente necesare

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
 • Copia ultimului act de studii
 • Adeverinta / copie contract de munca sau voluntariat
 • Declaratie ca detii mijloace tehnologice pentru participare la curs online.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut national si international

Garantia Calitatii va fi inclusa in contract

Trainer-ul Cursului Specialist in Activitatea de Coaching

v_teodora_pohoa

Teodora Pohoață, Coach & Master NLP

 

Teodora este Master în Programare Neurolingvistică (NLP) și Coach NLP certificat de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) și având de asemenea o triplă certificare internațională de la Society of NLP (SUA), International Association of NLP (IANLP – Elveția) și International Association of NLP Institutes (IN – Germania), cu peste 10 ani de studii certificate în domeniul dezvoltării personale.

Este fondatoarea companiei Doctor Marketing și Associate Trainer & NLP Coach la Valoria, specializarea sa în Coaching fiind: ECHILIBRUL ÎNTRE VIAȚA PROFESIONALĂ ȘI CEA PERSONALĂ.

Teodora are la activ peste 900 de ore de Coaching și peste 150 de ore de Training pentru mai mult de 600 de participanți și clienți.

Teodora aduce plusvaloare pentru clienții săi de coaching și datorită experienței de peste 26 de ani ca Marketer, Director de Marketing și coordonator de echipe interdepartamentale de peste 150 de persoane din companii multinaționale și românești de telecom și IT, unde a creat și a coordonat implementarea programelor de imagine si notorietate de brand, imaginea angajatorului, loializare și retenție a clienților, de self-care, PR etc.

Intrebari frecvente

Cursul de Specialist in Activitatea de Coaching este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi (se desfasoara online, LIVE, prin ZOOM). Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul coaching-ului, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile superioare si minim 3 ani experienta in munca sau in domeniul voluntariatului, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). Plata integrala se face la inscriere cu un discount de 30%. Plata in rate se face pe perioada cursului, cu 15% discount, prima plata fiind de jumatate din contravaloare (se achita la inscriere), a doua rata se achita pe parcursul cursului. La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice, apoi stabiliti impreuna cum se realizeaza contractul (pentru persoana fizica sau juridica) si care este modalitatea de plata aleasa de tine. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, a contractului si a declaratiei de consimtamant se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul se sustine online, LIVE, prin ZOOM. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

 

In cadrul pregatirii fiecare participant va realiza:

 • Sesiuni de coaching sustinute independent cu minim 5 persoane diferite
 • Studiu individual finalizat cu un proiect de absolvire care cuprinde:
  – detalierea modului de sustinere a sedintelor de coaching;
  – detalierea rezultatelor obtinute in cadrul sedintelor de coaching.

Examenul final se va sustine tot online.

Avantajele participarii la curs Specialist in activitatea de coaching:

 • Se lucreaza cu fiecare participant pentru dobandirea coaching-ului individual
 • Apoi se pregatesc participantii pentru coaching-ul de tip grow si existential
 • Dobandirea competentelor necesare acestui domeniu
 • Parcurgerea lectiilor de curs cu ajutorul unor profesori specialisti, care sunt deja experti in domeniul lor de activitate
 • Setarea mindset-ului corect pentru crestere in cariera
 • Obtinerea unui certificat de absolvire recunoscut la nivel national si international
 • Poti efectua plata integral sau in rate
 • Se asigura suport de curs si materiale de lucru
Curs Specialist in Activitatea de Coaching