Curs de Contabilitate Primara si Financiara

curs autorizat

Gestionarea documentelor

Gestionarea si arhivarea documentelor

Calcule specifice

Efectuarea de calcule specifice

Completarea registrelor

Completarea registrelor contabile

Descriere curs Contabilitate

Vei primi informatii utile despre contabilitate primara si financiara. Conform competentelor obtinute la final vei fi calificat sa efectuezi operatiuni contabile cum ar fi:

 • Gestionarea si arhivarea documentelor
 • Intocmirea / completarea documentelor primare
 • Contarea operatiunilor patrimoniale
 • Efectuarea de calcule specifice
 • Completarea registrelor contabile
 • Intocmirea balantei de verificare
 • Evaluarea patrimoniala
 • Intocmirea bilantului contabil
 • Transmiterea documentelor specifice

Durata totala a cursului este de 6 saptamani.

Structura acestui curs

In tot acest timp vei invata sa verifici cifre si sa intocmesti situatii contabile, vei face analiza situatiilor financiare ale companiilor, gasirea de strategii si solutii financiare eficiente care sa respecte in acelasi timp legislatia in domeniul taxelor si impozitelor.

accounting-PUDDQ6E-(1)

Avantajele participarii la curs:

 • Vei fi indrumat de catre cei mai buni profesori in domeniu;
 • Vei avea un program de invatare flexibil;
 • In urma absolvirii cursului, vei obtine un certificat acreditat, recunoscut la nivel national si international;
 • Plata poate fi facuta integral sau in rate;
 • Primesti suport de curs gratuit;
 • Se asigura coffee break (cafea, ceai, apa plata) gratuit.
 • Dupa absolvirea cursului se elibereaza Certificat Autorizat, insotit de Suplimentul Descriptiv care atesta competentele dobandite.

VEZI CONDITIILE SI COSTUL CURSULUI

Iata ce vei invata la curs:

Ziua 1: Obiectul si metoda contabilitatii
Ziua 2: Contul si dubla inregistrare
Ziua 3: Contabilitatea capitalurilor proprii
Ziua 4: Contabilitatea activelor imobilizate
Ziua 5: Contabilitateta stocurilor si a productiei in curs de executie
Ziua 6: Contabilitatea tertilor
Ziua 7: Contabilitatea conturilor de trezorerie
Ziua 8: Contabilitatea conturilor de venituri si cheltuieli
Ziua 9: Calculul si inregistrarea impozitului pe venitul microintreprinderilor si a impozitului pe profit
Ziua 10: Contabilitatea salariilor
Ziua 11: Intocmirea si intrepretarea situatiilor financiare
Ziua 12: Monografie contabila

curs autorizat

Conditii de inscriere si documente necesare:

Pregatirea minima obligatorie: studii medii

Documente necesare :

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) fost Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale si  Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si recunoscut in Uniunea Europeana.

Cost curs

800.00 lei
640 lei plata integrala la inscriere

800 lei plata in 3 rate

Taxa de examinare: 50 lei


Urmatorul curs:

Perioada de inscrieri: 19.01.2018 – 09.03.2018
Data de incepere: 13.03.2018


In desfasurare:

Data de incepere: 18.01.2018


Durata curs: 1 luna si 2 saptamani

Tip curs: Perfectionare

Te inscrii?

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Puteti regasi o serie de pareri verificate prin intermediul facebook review, vizitati pagina de facebook Bestcor.

Daniela S.
Am o parere foarte buna despre acest curs de contabilitate, am acumulat multe cunostinte noi si am ramas cu un „bagaj” de informatii foarte pretioase. Recomand acest curs cu toata inima si de asemenea un lector EXTRAORDINAR.
Teodora V.

Este un curs pe care-l recomand tuturor care vor sa-si imbogateasca cunostintele in domeniu. Un curs benefic din punctul meu de vedere. Felicitari dnei Lidia Nastase.

Sorana B.

Obiectivele propuse au fost atinse in acest curs. A fost util si mi-a raspuns tuturor intrebarilor cu care am venit. Multumesc dnei profesor pentru tot calmul si efortul depus.

Corina D

Cursul a fost excelent organizat, predarea a fost clara si la obiect. Un curs pe care il recomand celor care vor sa inceapa aprofundarea contabilitatii, intr-un mediu competent si prietenos. Felicitari doamnei profesor, multumim!

Cristina S.

Sunt foarte multumita de acest curs, in care am reusit sa acumulez foarte multe cunostinte. Pentru eficacitatea metodelor de instruire folosite ii multumesc lectorului pentru rabdarea si cunostintele pe care mi le-a oferit.

Viorel T.

In opinia mea cursul de contabilitate este bine structurat, prezentat succint si pe intelesul tuturor. De la acest curs se pot acumula f multe informatii, chiar si de catre cei care nu au nicio legatura cu acest domeniu.

Loredana R.

Acest curs m-a facut sa privesc altfel contabilitatea, dorindu-mi sa profesez in acest domeniu. A fost un curs exceptional, am dobandit cunostinte utile in acest domeniu desi nu cunosteam nimic despre contabilitate.

Lavinia S.
A fost un curs interactiv, cu o buna imbinare intre partea teoretica si cea practicam cu informatii uitile foarte bine punctate si cu un lector foarte bun, calm si cald. Va multumesc.
Maria B.
Mi s-a parut un curs profesional, din care am avut multe de invatat desi nu am avut contact cu acest domeniu pana acum. Un curs explicat pe intelesul tuturor.
Gabriela F
Cursul pentru mine a fost cheia de legatura intre practica pe care o intalnesc zilnic la serviciu si teoria pe cate o intalnesc la curs. Doamna Lidia Nastase este persoana care m-a facut sa inteleg ceea ce lucram robotic. Multumesc!
Gabriela N.
Cursul in general este foarte bun. Are in cuprinsul lui mai mult decat contine (detaliile pe care le-am primit de la lector au fost foarte concludente si la obiect). Cunostintele acumultae chiar m-au ajutat. Va multumesc!
Liliana S.
Parerea mea despre acest curs este extraordinar de buna, Am intalnit o doamna profesoara excelenta si la cursurile careia m-as intoarce oricand. Va multumesc.
Gabriel D.
In opinia mea, am invatat multe lucruri noi care ma vor ajuta mai departe in viata. A fost o experienta frumoasa in care mi-am facut cunostinte noi.
Cristina G.
Am acumulat multe cunostinte noi si metodele de punere in practica a acestora. Doamna lector este un om extraordinar, care s-a implicat in procesul nostru de invatare. Multumesc!
Ramona P.
In urma participarii la cursul de contabilitate pot spune ca am acumulat multe cunostiinte noi comparativ cu informatiile detinute inainte de urmarea cursului
Mircea R.
Cursul a fost foarte bine structurat, explicat si complet. M-am simtit foarte bine si am acumulat foarte multe cunostinte in materie de contabilitate. Acest lucru s-a datorat in prima faza doamnei profesor, care prin amabilitate, rabdare si tact a reusit sa ne transmita materia. Recomand cu multa placere acest curs. Va multumesc!
Roxana B.
Foarte bun! Mi-am adus aminte de cunostintele de contabilitate din facultate, le-am aprofundat, am invatat lucruri noi care ma vor ajuta in nou meu job!
Andreea C.
Din punctul meu de vedere cursul a decurs in conditii excelente. Doamna profesoara are o capacitate extraordinara de a explica totul intr-o maniera excelenta. Am reusit sa inteleg si lucrurile ce mi se pareau imposibil de inteles. Va multumesc!
Meniu & Cursuri