Curs Contabilitate

Curs & Examen Online

Banner Mai 20241000 x 200 px 1 1

Alege un curs de contabilitate online aplicativ pentru o carieră de succes în contabilitate

Ești începător și vrei să înveți de la zero contabilitatea? Ești student sau absolvent de ASE și vrei să-ti sedimentezi cunoștințele acumulate? Ești antreprenor și vrei să înțelegi ce reprezintă informațiile din bilanț și balanță?

Atunci ești în locul potrivit!

Fie că vrei să înveți contabilitatea pentru locul de muncă sau pentru dezvoltare personală și profesională, acest curs este pentru tine, în special dacă nu ai timp să mergi la cursuri în mod clasic.

În acest curs de contabilitate în online vei învăța tot ceea ce trebuie să știi pentru a deveni un contabil profesionist, vei avea acces la materiale de studiu de înaltă calitate precum și la sprijinul unor experți în acest domeniu.

Indiferent de nivelul tău de cunoștințe în contabilitate acest curs este perfect pentru tine și poate fi accesat de oriunde și în orice moment astfel încât tu poți învăța în ritmul tău, îmbunătățindu-ți cunoștințele sau începând o carieră în acest domeniu, la finalul cursului.

Începe-ți chiar acum cariera în contabilitate sau îmbuntățește-ți cunoștințele acumulate până în prezent!

35% reducere la plata integrala

Pret 1300 lei 845 lei

curs contabilitate

Ce spun absolventii cursului:

Screenshot 2021 05 13 at 09.33.29
Screenshot 2021 05 13 at 09.32.27
Screenshot 2021 05 13 at 09.31.43

Diploma emisa dupa absolvire:

certificat specializare 1

Curs de contabilitate primară şi financiară, recunoscut la nivel național și internațional

Indiferent că îți dorești un curs de contabilitate primară şi financiară, la Bestcor  îți oferim tot ce ai nevoie, dar și sprijinul echipei noastre profesioniste pentru ca tu să înțelegi foarte ușor atât din punct de vedere teoretic cât și practic tot ceea ce este nevoie pentru a învăța contabilitatea primară şi financiară.

De peste 8 ani susținem aceste cursuri într-un format ușor de înțeles, cu multe aplicații practice și profesori certificați, absolvenți ai studiilor superioare economice și cu experiență bogată în predarea informațiilor și îndrumarea cursanților.

Descoperă un model de curs recunoscut la nivel național și internațional în care ți se v-a prezenta softul de contabilitate SAGA.

În cadrul cursului vom discuta despre:

 • Bilanțul și contul de profit și pierdere: principii, prezentare și semnificație;
 • Mecanismul contabil: analiză, înregistrarea și controlul tranzacțiilor în conturi:
 • Delimitări și conturi de capitaluri;
 • Delimitări și conturi de active imobilizate;
 • Delimitări și conturi de stocuri;
 • Delimitări și conturi de datorii;
 • Delimitări și conturi privind creanțele și datoriile pe termen scurt și lung;
 • Contabilitatea financiară a cheltuielilor și veniturilor;
 • Lucrările contabile de închidere a exercițiului financiar. Întocmirea și prezentarea situațiilor financiare;
 • Întocmirea documentelor primare;
 • Prezentare softului de contabilitate SAGA.

Cu toate că acum poate nu înțelegi bine terminologia sau informațiile pe care le vom aborda prin intermediul acestui curs,  stai liniștit. Aceste lucruri vor deveni în curând informații cunoscute pentru tine și mai mult decât atât vei ști și cum să le aplici în mod practic.

Cursul este conceput să te ducă pas cu pas prin noțiunile contabile, iar la final vei rămâne surprins de cât  de multe ai acumulat și învățat. 

Îți vom fi alături și la final îți vei putea începe propria carieră în contabilitate sau vei știi exact ce ai de făcut în afacerea ta. 

Tot ce trebuie să faci este să fii încrezător și să ne lași pe noi să te ghidăm.

Alege programul de seral, weekend sau dimineata.

Curs Contabilitate

Program Seral

Luni si Miercuri 17.00 – 20.30, live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 6 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 01.04.2024-31.05.2024

Data de incepere: 03.06.2024


Pret Curs

 • 35% REDUCERE 1300 lei 845 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Cod COR: 331302

Tip curs: Specializare

Curs Contabilitate

Program Weekend

Sambata si Duminica 08.30 – 11.30, live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 6 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 17.05.2024-04.07.2024

Data de incepere: 06.07.2024


Pret Curs

 • 35% REDUCERE  1300 lei 845 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Cod COR: 331302

Tip curs: Specializare

Curs Contabilitate

Program Dimineata

Luni si Miercuri 09.00 – 12.30, live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 6 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 17.04.2024-31.05.2024

Data de incepere: 03.06.2024


Pret Curs

 • 35% REDUCERE 1300 lei 845 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Cod COR: 331302

Tip curs: Specializare

Descoperă-ți abilitățile de contabil autorizat cu aceste cursuri de contabilitate în online de la Bestcor

Pentru tine cel care îți dorești să ai parte de un curs de contabil autorizat, am creat aceste cursuri de contabilitate în online, după un format simplu și adaptat pentru că tu să le parcurgi cu ușurință indiferent că ești la început în acest domeniu sau ai deja anumite cunoștințe.

Echipa noastră de formatori are o experiență impresionantă în acest domeniu și nu doar că vei afla tot ce ai nevoie din punct de vedere teoretic, însă vei participa la cursuri într-o atmosferă plăcută și prietenoasă.

La finalul acestor cursuri de contabilitate indiferent de varianta pe care o alegi vei primi un certificat (diplomă) dar și suplimentul descriptiv sau anexa în care vor fi menționate toate cunoștințele pe care le-ai dobândit în urma cursului.

Astfel că participi la cursuri acreditate și primești toate documentele care dovedesc valoarea legală a acestor cursuri. 

În plus ai opțiunea de a achita cursul integral sau în rate, și primești inclusiv acces la suporturi de curs în platforma online în mod gratuit pe toată perioada cursului, și poți chiar să îți descarci suportul de curs pentru a reveni la informațiile pe care le-ai învățat, ori de câte ori ai nevoie.

Alege cursuri de contabilitate în online predate de experți în domeniu și devino și tu unul!

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: Invatamant liceal cu sau fara diploma de bacalaureat

Daca studiile au fost efectuate in strainatate, este necesar documentul de echivalare a studiilor in Romania.

Examenul de absolvire se desfasoara online, prin aplicatia ZOOM.

Examenul este compus dintr-un test grila si un bilet cu intrebari. Totul se desfasoara online.

Documente necesare

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, recunoscut national si international.

Intrebari frecvente

Cursul este adaptat si simplificat, pentru a putea fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorii cursului detin o experienta vasta in domeniu, iar experinta la curs in prezenta acestora iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa!

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice, apoi stabiliti impreuna cum se realizeaza contractul (pentru persoana fizica sau juridica) si care este modalitatea de plata aleasa de tine. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, a contractului si a declaratiei de consimtamant se pot face inclusiv online. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul pentru acest curs se sustine online, LIVE, prin ZOOM.El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

Garantia Calitatii Inclusa

Avantajele participarii la curs

 • Primesti informatii relevante (in acelasi cost primesti curs de contabilitate primara, curs de contabilitate financiara, iar la final primesti o singura diploma cu titulatura de contabil);
 • Plata poate fi facuta integral sau in rate, prin plata cu cardul sau transfer bancar;
 • Primesti acces la platforma de elearning unde gasesti supotul de curs si materialele de lucru;
 • In ziua examenului primesti adeverinta de absolvire care tine loc de Certificat de Absolvire, pana la eliberarea acestuia;
 • In 30 de zile se elibereaza Certificat Autorizat, insotit de Suplimentul Descriptiv care atesta competentele dobandite.
businessman are analyzing graph data and use PJ7KJ7J
office and accounting concept P6Z56A5

Competente dobandite la final

 1. Dezvoltarea profesională
 2. Planificarea activităţii
 3. Gestionarea şi arhivarea documentelor
 4. Utilizarea PC
 5. Întocmirea / completarea documentelor primare
 6. Contarea operaţiunilor patrimoniale
 7. Efectuarea de calcule specifice
 8. Completarea registrelor contabile
 9. Întocmirea balanţei de verificare
 10. Evaluarea patrimonială
 11. Întocmirea bilanţului contabil
 12. Transmiterea documentelor specifice

citata avantaje

teinscrii

Formular inscriere curs

  Iata ce spun cursantii nostri!

  Pareri preluate prin formulare de feedback la finalul cursului

  Daniela S.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Am o parere foarte buna despre acest curs de contabilitate, am acumulat multe cunostinte noi si am ramas cu un „bagaj” de informatii foarte pretioase. Recomand acest curs cu toata inima si de asemenea un lector EXTRAORDINAR.
  Teodora V.
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Este un curs pe care-l recomand tuturor care vor sa-si imbogateasca cunostintele in domeniu. Un curs benefic din punctul meu de vedere. Felicitari dnei Lidia Nastase.

  Sorana B.
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Obiectivele propuse au fost atinse in acest curs. A fost util si mi-a raspuns tuturor intrebarilor cu care am venit. Multumesc dnei profesor pentru tot calmul si efortul depus.

  Corina D
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Cursul a fost excelent organizat, predarea a fost clara si la obiect. Un curs pe care il recomand celor care vor sa inceapa aprofundarea contabilitatii, intr-un mediu competent si prietenos. Felicitari doamnei profesor, multumim!

  Cristina S.
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Sunt foarte multumita de acest curs, in care am reusit sa acumulez foarte multe cunostinte. Pentru eficacitatea metodelor de instruire folosite ii multumesc lectorului pentru rabdarea si cunostintele pe care mi le-a oferit.

  Viorel T.
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  In opinia mea cursul de contabilitate este bine structurat, prezentat succint si pe intelesul tuturor. De la acest curs se pot acumula f multe informatii, chiar si de catre cei care nu au nicio legatura cu acest domeniu.

  Loredana R.
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Acest curs m-a facut sa privesc altfel contabilitatea, dorindu-mi sa profesez in acest domeniu. A fost un curs exceptional, am dobandit cunostinte utile in acest domeniu desi nu cunosteam nimic despre contabilitate.

  Lavinia S.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  A fost un curs interactiv, cu o buna imbinare intre partea teoretica si cea practicam cu informatii uitile foarte bine punctate si cu un lector foarte bun, calm si cald. Va multumesc.
  Maria B.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Mi s-a parut un curs profesional, din care am avut multe de invatat desi nu am avut contact cu acest domeniu pana acum. Un curs explicat pe intelesul tuturor.
  Gabriela F
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Cursul pentru mine a fost cheia de legatura intre practica pe care o intalnesc zilnic la serviciu si teoria pe cate o intalnesc la curs. Doamna Lidia Nastase este persoana care m-a facut sa inteleg ceea ce lucram robotic. Multumesc!
  Gabriela N.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Cursul in general este foarte bun. Are in cuprinsul lui mai mult decat contine (detaliile pe care le-am primit de la lector au fost foarte concludente si la obiect). Cunostintele acumultae chiar m-au ajutat. Va multumesc!
  Liliana S.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Parerea mea despre acest curs este extraordinar de buna, Am intalnit o doamna profesoara excelenta si la cursurile careia m-as intoarce oricand. Va multumesc.
  Gabriel D.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  In opinia mea, am invatat multe lucruri noi care ma vor ajuta mai departe in viata. A fost o experienta frumoasa in care mi-am facut cunostinte noi.
  Cristina G.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Am acumulat multe cunostinte noi si metodele de punere in practica a acestora. Doamna lector este un om extraordinar, care s-a implicat in procesul nostru de invatare. Am facut, probabil, cel mai bun curs de contabilitate. Multumesc!
  Ramona P.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  In urma participarii la cursul de contabilitate pot spune ca am acumulat multe cunostiinte noi comparativ cu informatiile detinute inainte de urmarea cursului
  Mircea R.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Cursul a fost foarte bine structurat, explicat si complet. M-am simtit foarte bine si am acumulat foarte multe cunostinte in materie de contabilitate. Acest lucru s-a datorat in prima faza doamnei profesor, care prin amabilitate, rabdare si tact a reusit sa ne transmita materia. Recomand cu multa placere acest curs. Va multumesc!
  Roxana B.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Foarte bun! Mi-am adus aminte de cunostintele de contabilitate din facultate, le-am aprofundat, am invatat lucruri noi care ma vor ajuta in nou meu job!
  Andreea C.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Din punctul meu de vedere cursul a decurs in conditii excelente. Doamna profesoara are o capacitate extraordinara de a explica totul intr-o maniera excelenta. Am reusit sa inteleg si lucrurile ce mi se pareau imposibil de inteles. Va multumesc!
  Meniu & Cursuri