Curs Manager Resurse Umane

Online – National

Pe care il poti urmari si absolvi de acasa sau de la birou

Acum e momentul potrivit sa treci la urmatorul nivel profesional!

Te instruim si te ghidam sa fii bine pregatit profesional, dar te ajutam sa ai un mindset potrivit pentru aceasta crestere in cariera.

Cursurile se sustin online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere (Ordinul 1005 din 28 mai 2020).

Cursul acopera o gama mare de cerinte si responsabilitati in domeniul managementului resurselor umane. Vei avea parte de toate informatiile necesare care te vor ajuta sa-ti faci meseria cu succes.
Orele de curs se tin dupa-amiaza, in zilele de marti si joi.

Structura acestui Curs Manager Resurse Umane

Cursul de Manager Resurse Umane contine 6 sedinte. Structura cursului este gandita sa te ajute sa parcurgi cu usurinta toate modulele din curs, cum ar fi:

 1. Consilierea celorlalţi manageri în probleme de resurse umane
 2. Coordonarea desfăşurării activităţilor de resurse umane
 3. Coordonarea elaborării politicilor şi programelor de resurse umane
 4. Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane
 5. Elaborarea strategiei de resurse umane
 6. Monitorizarea costurilor de personal
 7. Monitorizarea sistemului de relaţii de muncă al organizaţiei
 8. Organizarea activităţii departamentului de resurse umane
 9. Reprezentarea compartimentului de resurse umane

Examenul final se va sustine tot online.

manager-resurse-umane2

Beneficiaza de oferta cu 30% discount!

Curs Seral

Marti si Joi 17.00 – 21.00 live, prin aplicatia Zoom
Durata curs: 3 saptamani


 • 30% DISCOUNT 1200 lei =>>  840 lei

Taxa de examinare: 50 lei

Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Cod COR: 121207
Tip curs: Specializare

Conditii de inscriere si documente necesare pentru Curs Manager Resurse Umane

Pregatirea minima obligatorie: studii superioare

Documente necesare

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Declaratie ca detii mijloace tehnologice pentru participare la curs online.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, recunoscut national si international.

Garantia Calitatii va fi inclusa in contract

Intrebari frecvente

Acest Curs Manager Resurse Umane este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi (se desfasoara online, LIVE, prin ZOOM). Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul HR, fiind si Manager de Resurse la o renumita companie din Bucuresti, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

La acest Curs manager Resurse Umane poate participa orice persoana care are finalizate studiile superioare, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). Plata in rate se face pe perioada cursului, prima plata fiind de jumatate din contravaloare (se achita la inscriere), a doua rata se achita pana la finalizarea cursului, inainte de examen. La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice, apoi stabiliti impreuna cum se realizeaza contractul (pentru persoana fizica sau juridica) si care este modalitatea de plata aleasa de tine. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, a contractului si a declaratiei de consimtamant se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

La acest Curs Manager Resurse Umane examenul se sustine online, LIVE, prin ZOOM. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

Curs Manager Resurse Umane Online - National

Avantajele participarii la Curs Manager Resurse Umane

 • Dobandirea competentelor necesare acestui domeniu
 • Parcurgerea lectiilor de curs cu ajutorul unor profesori specialisti, care sunt deja manageri resurse umane in companii mari din Bucuresti
 • Setarea mindset-ului corect pentru crestere in cariera
 • Obtinerea unui certificat de absolvire recunoscut la nivel national si international
 • Poti efectua plata integral sau in rate
 • Se asigura suport de curs si materiale de lucru
 • 20% discount la plata integrala

citata avantaje

teinscrii
Meniu & Cursuri