Curs Manager Resurse Umane

Online prin Zoom

Banner Mai 20241000 x 200 px 1 1

Acum e momentul potrivit sa treci la urmatorul nivel profesional!

Te instruim si te ghidam sa fii bine pregatit profesional, dar te ajutam sa ai un mindset potrivit pentru aceasta crestere in cariera.

Cursul acopera o gama mare de cerinte si responsabilitati in domeniul managementului resurselor umane. Vei avea parte de toate informatiile necesare care te vor ajuta sa-ti faci meseria cu succes.
Orele de curs se tin dupa-amiaza, in zilele de marti si joi.

Structura acestui Curs Manager Resurse Umane

Cursul de Manager Resurse Umane contine 6 sedinte. Structura cursului este gandita sa te ajute sa parcurgi cu usurinta toate modulele din curs, cum ar fi:

1. Coordonarea si reprezentarea departamentului de resurse umane
2. Gestionarea relatiilor cu furnizorii externi de servicii specifice resurselor umane
3. Elaborarea strategiei de resurse umane
4. Promovarea brandului de angajator si culturii organizationale bazata pe valori, dialog, siguranta, diversitate si egalitate
5. Elaborarea politicilor privind recrutarea, integrarea, motivarea si mentinerea lucratorilor
6. Elaborarea programelor de formare si dezvoltare profesionala a lucrarilor
7. Stabilirea criteriilor si procedurilor de evaluare a lucrarilor
8. Coordonarea elaborarii politicilor interne privind salarizarea si acordarea de compensatii / beneficii
9. Coordonarea consultarilor cu partenerii sociali
10. Facilitarea rezolvarii disputelor interumane

manager-resurse-umane2

35% reducere la plata integrala

Pret 1200 lei 780 lei

Curs Seral

Miercuri 17.30 – 21.00 live, prin aplicatia Zoom
Durata curs: 6 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 19.02.2024 –27.05.2024

Data de incepere: 29.05.2024


Pret Curs

  • 35% REDUCERE 1200 lei =>>  780 lei

Taxa de examinare: 50 lei

Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Cod COR: 121207
Tip curs: Specializare

Conditii de inscriere si documente necesare pentru Curs Manager Resurse Umane

Pregatirea minima obligatorie: studii superioare

Minim 3 ani de experiență în domeniul resurselor umane

Examenul de absolvire se desfasoara la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3.

Documente necesare

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
CV alaturi de declaratie pe proprie raspundere ca se indeplineste conditia de experienta minima / contract de munca / contract de voluntariat / contract de prestari servicii in fotocopii conforme cu originalul  / adeverinte.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, recunoscut national si international.

Intrebari frecvente

Acest Curs Manager Resurse Umane este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi (se desfasoara online, LIVE, prin ZOOM). Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul HR, fiind si Manager de Resurse la o renumita companie din Bucuresti, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

La acest Curs manager Resurse Umane poate participa orice persoana care are finalizate studiile superioare, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). Plata in rate se face pe perioada cursului, prima plata fiind de jumatate din contravaloare (se achita la inscriere), a doua rata se achita pana la finalizarea cursului, inainte de examen. La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice, apoi stabiliti impreuna cum se realizeaza contractul (pentru persoana fizica sau juridica) si care este modalitatea de plata aleasa de tine. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, a contractului si a declaratiei de consimtamant se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

La acest Curs Manager Resurse Umane examenul se desfasoara la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

Curs Manager Resurse Umane Online - National

Avantajele participarii la Curs Manager Resurse Umane

  • Dobandirea competentelor necesare acestui domeniu
  • Parcurgerea lectiilor de curs cu ajutorul unor profesori specialisti, care sunt deja manageri resurse umane in companii mari din Bucuresti
  • Setarea mindset-ului corect pentru crestere in cariera
  • Obtinerea unui certificat de absolvire recunoscut la nivel national si international
  • Poti efectua plata integral sau in rate
  • Se asigura suport de curs si materiale de lucru

citata avantaje

teinscrii
Meniu & Cursuri