Curs Cadru Tehnic PSI

Curs Online prin ZOOM

Banner Mai 20241000 x 200 px 1 1

Bucură-te de toate avantajele participării la acest curs PSI

Vrei să devii un profesionist în domeniul PSI și al prevenirii și stingerii  incendiilor? Ești pasionat de acest domeniu sau pur și simplu vrei să începi o carieră nouă? Atunci acest curs PSI este perfect pentru tine. 

În doar 4 săptămâni, vei învăța tot ce trebuie să știi pentru a completa documentele PSI și a face instructajul aferent, iar la final vei fi specializat în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, ceea ce îți va deschide uși către o carieră de succes în acest domeniu. 

Cursul nostru este autorizat și avizat de IGSU, ceea ce înseamnă că vei primi o diplomă recunoscută la nivel național și CE, după terminarea acestuia.

Nu trebuie să te îngrijorezi dacă nu ai experiență în domeniu, acest curs este conceput pentru toți cei care doresc să învețe mai mult despre prevenirea și stingerea incendiilor de la zero.  

Vei fi în mâinile unui instructor profesionist (formator cadru în rezervă IGSU), care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a deveni și tu un expert în domeniu.

Mai mult decât atât ai posibilitatea de a achita cursul integral sau în rate în funcție de posibilitățile tale.

curs psi

35% discount la plata integrala

Pret 1000 lei 650 lei

Iata ce spun absolventii Cursului de Cadru Tehnic PSI

2x Screenshot 2023 03 14 100538
3x Screenshot 2023 03 14 100144
3x Screenshot 2023 03 14 095124
Screenshot 2023 03 14 095813
Screenshot 2023 03 14 101728
Screenshot 2023 03 14 102736
Screenshot 2023 03 14 102913

Iată toate avantajele ale acestui curs: 

 • Program seral;
 • Formator cadru în rezerva IGSU;
 • Asistarea de către formator pentru realizarea proiectului pentru examinare;
 • Urmărirea cadrului legal actual, reglementat prin Legea 307/2006, privind apărarea împotriva incendiilor și OMAI nr. 163/2007 pentru aplicarea Normelor generale de apărare împotriva incendiilor;
 • Suportul de curs online, cu posibilitate de descărcare din platforma de elearning;
 • Specializarea în meserie, finalizată cu obținerea unei diplome recunoscută nu numai național, dar si CE;
 • Posibilitatea plății integral sau în rate, online sau prin transfer bancar

Curs – program seral

Lunea si Miercurea 17.00 – 20.00, live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 4 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 23.04.2024-14.06.2024

Data de incepere: 17.06.2024


Pret Curs

 • 35% REDUCERE 1000 lei =>>  650 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Cod COR: 541902

Tip curs: Specializare

Condiții de înscriere curs cadru tehnic PSI online și documente necesare

Pentru a te înscrie la acest curs Cadru Tehnic PSI în online ai nevoie de o pregătire minimă obligatorie și anume învățământul liceal care poate fi cu sau fără diplomă de bacalaureat.

Daca studiile au fost efectuate in strainatate, este necesar documentul de echivalare a studiilor in Romania.

Examenul de absolvire se desfasoara la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3.

Examenul este compus dintr-un test grila si un proiect (vei primi indicatii la curs).

Acte necesare pentru înscriere

 • Copie CI
 • Copie certificat de naștere
 • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)
 • Copia ultimului act de studii

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților, iar certificatul este avizat de Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, recunoscut național și internațional.

Garantia Calitatii Inclusa

air rescue service PGCBDYT

Competente dobandite la final

 • Munca in echipa
 • Aplicarea NPM si NPSI
 • Acordarea asistentei tehnice de specialitate in situatii critice
 • Avizarea documentatiilor privind prevenirea si stingerea
 • Controlul modului de respectare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor
 • Elaborarea documentelor specifice activitatii PSI
 • Instruirea salariatilor in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor
 • Investigarea contextului producerii incendiilor
 • Monitorizarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor
 • Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor
 • Planificarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor
 • Planificarea activitatii de aparare impotriva incendiilor

citata avantaje

teinscrii

Iata ce spun cursantii nostri!

Pareri preluate la finalul cursurilor, prin formulare de feedback:

Daria I.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul a fost interactiv, lectorul fiind de apreciat pentru cunostintele prezentate. Au fost prezentate cazuri din realitate( care s-au intamplat sau exista o posibilitate mare de a se intampla). Durata cursului este suficienta pentru a fi acordata atentia cuvenita de catre cursanti. Materialele cursului sunt bine structurate.
Ana-Maria A.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul a fost practic si cu toate informatiile puse la dispozitia cursantilor. Domnul profesor a fost deschis si intotdeauna a raspuns la intrebarile cursantilor. A fost disponibil sa ii trimitem pe email orice intrebare, in plus ne-a indrumat foarte bine in realizarea proiectului de final. Informatiile primite in cadrul cursului au fost de ajutor in profilul unui Cadru Tehnic PSI.
Mihai C.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul este bine structurat cu un suport de curs foarte bun. S-au punctat foarte bine subiectele importante cu referire la legislatia in vigoare si conexiunile dintre normele legislative.
Vasilica M.
⭐⭐⭐⭐⭐

Un curs cu foarte multe informatii utile prezentate de un lector foarte bine pregatit si cu experienta in domeniu care prezinta cu rabdare toate informatiile necesare practicarii acestei meserii.

Ionut B.
⭐⭐⭐⭐⭐

Un curs desfasurat intr-o maniera profesionista. In urma cursului se pot invata lucruri elementare ce pot fi aplicate cu usurinta in viata de zi cu zi sau la locul de munca. Voi recomanda cu incredere si altor persoane. Foarte bine structurat si organizat, cu exemple foarte clare si material suficient.

Dumitru N.
⭐⭐⭐⭐⭐

A fost un curs foarte bun si util, care cu siguranta ne va ajuta in activitatea noastra. Doamna profesoara a fost foarte explicita si a tinut cursul foarte bine.

Stefan C.
⭐⭐⭐⭐⭐

O atmosfera calduroasa, intretinuta de un formator foarte bine pregatit. Termin acest curs cu o parere foarte buna, acumuland cunostinte noi.

Cristian C.
⭐⭐⭐⭐⭐

Un curs complex, interdisciplinar, interconectat cu variate domenii de aplicabilitate atat in teorie cat si in practica, foarte bun pentru imbogatirea cunostintelor.

Cristina R.
⭐⭐⭐⭐⭐

Cursul a fost structurat in asa fel incat sa intelegem in ce consta organizarea si apararea impotriva incendiilor si sa stim sa respectam legislatia in vigoare. Am primit raspunsuri la toate intrebarile si solicitarile pe care le-am avut in legatura cu problemele aparute.

Daniel A.
⭐⭐⭐⭐⭐

In opinia mea, acest curs aduce un plus de informatie esentiala pe care o putem folosi mai departe. Aceasta informatie a fost de calitate si in conformitate cu legislatia actuala.

Simona D
⭐⭐⭐⭐⭐

Un curs captivant, complex, sustinut de un profesor cu multa experienta in domeniu si pasiune pentru a-si impartasi cunostintele. Va multumesc!

Iulia C.
⭐⭐⭐⭐⭐

Cursul este foarte bun pentru a intelege foarte bine metodele de lucru cu focul, cum sa ne aparam impotriva incendiilor si care sunt metodele de instruire a persoanelor din jurul nostru.

Vasilica H.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul este bine structurat si sustinut de catre lector intr-o maniera profesionista, cu exemple si explicatii. Felicitari dlui col. Strugariu pentru competenta si profesionalism.
Bogdan O.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul a fost interesant, practic cu notiuni explicite. De asemenea lectorul a dovedit o pregatire exceptionala. Urmeaza sa mai fac cursuri aici.
Viorel T
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul este bine structurat, formatorul acorda atentie maxima aspectelor prezentate pana la ultimele detalii, iar suportul de curs ofera cunostintele necesare pentru profesarea ocupatiei.
Daniela C.
⭐⭐⭐⭐⭐
Pe parcursul cursului am adunat informatii care ma vor ajuta in desfasurarea activitatii ca si “Cadru Tehnic PSI”.
Ecaterina G.
⭐⭐⭐⭐⭐
Un curs cu foarte multe informatii, un curs greu, dar explicat foarte bine, insotit de multe exemple de documente si explicatii la orice nelamurire.
Elena I.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul a fost foarte interesant. Am acumulat cunostinte privind domeniul PSI iar doamna lector are o metoda de instruire excelenta. Timpul a fost folosit in cel mai eficient mod cu putinta.
Ion P.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul prezentat a fost pentru mine o oportunitate de imbogatire a cunostintelor legate de tematica cursului in concordanta cu legile in vigoare. Am clarificat anumite aspecte care erau confuze inaintea cursului. General valabil: cursul se ridica la un nivel performant de informatie fiind foarte bine structurat/concentrate, prezentat cu professionalism, avand sansa de a afla experiente reale prin care domnul lector a trecut de-a lungul anilor. Recomand echipa BESTCOR TRAINING CENTER!
Laura T.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul a fost foarte practic, conducand la acumularea de cunostinte legislative si practice. Au fost dezbatute situatii intalnite in practica si au fost lamurite aspecte care nu fusesera interpretate corespunzator. Apreciez implicarea profesorului.
Voicu F.
⭐⭐⭐⭐⭐
Un curs foarte util, cu o mare aplicabilitate practica, interactiv, cu accente pe legislatie, desfasurat intr-o atmosfera destinsa. Apreciez profesionalismul si experienta deosebita a lectorului.
Ovidiu M.
⭐⭐⭐⭐⭐
Un curs bine implementat si structurat, acumularea noilor informatii si pregatire profesionala atat practica, cat si la curs.
Ciprian V.
⭐⭐⭐⭐⭐
Un curs interesant, pe intelesul tuturor, cu exemple din viata de zi cu zi. Vom pune in practica ceea ce am invatat in cadrul firmelor unde lucram si poate vom lucra si pe cont propriu. sunt multumit.
Claudiu C.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul a fost foarte bine structurat, bine prezentat de catre dna Bota. Un curs interactiv pe intelesul tuturor.
Calificativ 10
Bogdan R.
⭐⭐⭐⭐⭐
Acest curs ne-a facut sa intelegem cat de important e sa stii cum sa actionezi in domeniul situatiilor de urgenta.
Mihai O.
⭐⭐⭐⭐⭐
Un curs bine structurat, cu informatii suficiente.
Marian T.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cursul a fost exceptional, educativ si la un nivel neasteptat de inalt, predarea si activitatea la orele de curs au fost exceptionale iar formatorul un bun exemplu in domeniul PSI.
Meniu & Cursuri