Curs Cadru Tehnic PSI

Curs Online prin ZOOM

De acum vei sti sa completezi documentele PSI si sa faci instructajul aferent!

Structura cursului

Durata acestui curs este de 4 saptamani, timp in care te vei specializa in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor.
Sustinerea cursului se face de catre lectori cu experienta in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor;
Cursul se va finaliza cu obtinerea unei diplome recunoscute.

Avantajele participarii la acest curs PSI:

 • Program seral
 • Formator cadru in rezerva IGSU
 • Asistarea de catre formator pentru realizarea proiectului pentru examinare
 • Urmarirea cadrului legal actual, reglementat prin Legea 307/2006, privind apararea impotriva incendiilor si OMAI nr. 163/2007 pentru aplicarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor
 • Suportul de curs online, cu posibilitate de descarcare din platforma de elearning
 • Calificarea in meserie finalizata cu obtinerea unei diplome recunoscuta nu numai national dar si CE
 • Posibilitatea platii integral sau in rate, online sau prin transfer bancar
curs psi

30% discount la plata integrala

Pret 1000 lei 700 lei

Curs – program seral

Lunea si Miercurea 17.00 – 20.00, live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 4 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 17.01.2023 – 16.02.2023

Data de incepere: 20.02.2023


Pret Curs

 • 30% DISCOUNT 1000 lei =>>  700 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Cod COR: 541902

Tip curs: Specializare

Conditii de inscriere Curs Cadru Tehnic PSI si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: Invatamant liceal cu sau fara diploma de bacalaureat

Daca studiile au fost efectuate in strainatate, este necesar documentul de echivalare a studiilor in Romania.

Documente necesare

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, recunoscut national si international.

Garantia Calitatii Inclusa

Curs Online

Lunea si Miercurea 17.00 – 20.00 live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 4 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 24.08.2021 –24.09.2021

Data de incepere: 29.09.2021


Pret Curs

 • 30% DISCOUNT 1000 lei =>>  700 lei

Taxa de examinare: 50 lei

Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Cod COR: 541902

Tip curs: Perfectionare

Curs Sala

Lunea si Miercurea 17.00 – 20.00 la sediul nostru din Sos. Mihai Bravu, nr. 223, Optidol Center, Bucuresti

Durata curs: 4 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 22.07.2021 –15.10.2021

Data de incepere: 18.10.2021


Pret Curs

 • 20% DISCOUNT 1000 lei =>> 800 lei

Taxa de examinare: 50 lei

Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Cod COR: 541902

Tip curs: Perfectionare

Intrebari frecvente

CCursul este adaptat si simplificat, pentru a putea fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul situatiilor de urgenta (Cadru ISU in rezerva), iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

air rescue service PGCBDYT

Competente dobandite la final

 • Munca in echipa
 • Aplicarea NPM si NPSI
 • Acordarea asistentei tehnice de specialitate in situatii critice
 • Avizarea documentatiilor privind prevenirea si stingerea
 • Controlul modului de respectare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor
 • Elaborarea documentelor specifice activitatii PSI
 • Instruirea salariatilor in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor
 • Investigarea contextului producerii incendiilor
 • Monitorizarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor
 • Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor
 • Planificarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor
 • Planificarea activitatii de aparare impotriva incendiilor

citata avantaje

teinscrii

Iata ce spun cursantii nostri!

Pareri preluate la finalul cursurilor, prin formulare de feedback:

Daria I.
Cursul a fost interactiv, lectorul fiind de apreciat pentru cunostintele prezentate. Au fost prezentate cazuri din realitate( care s-au intamplat sau exista o posibilitate mare de a se intampla). Durata cursului este suficienta pentru a fi acordata atentia cuvenita de catre cursanti. Materialele cursului sunt bine structurate.
Ana-Maria A.
Cursul a fost practic si cu toate informatiile puse la dispozitia cursantilor. Domnul profesor a fost deschis si intotdeauna a raspuns la intrebarile cursantilor. A fost disponibil sa ii trimitem pe email orice intrebare, in plus ne-a indrumat foarte bine in realizarea proiectului de final. Informatiile primite in cadrul cursului au fost de ajutor in profilul unui Cadru Tehnic PSI.
Mihai C.
Cursul este bine structurat cu un suport de curs foarte bun. S-au punctat foarte bine subiectele importante cu referire la legislatia in vigoare si conexiunile dintre normele legislative.
Vasilica M.

Un curs cu foarte multe informatii utile prezentate de un lector foarte bine pregatit si cu experienta in domeniu care prezinta cu rabdare toate informatiile necesare practicarii acestei meserii.

Ionut B.

Un curs desfasurat intr-o maniera profesionista. In urma cursului se pot invata lucruri elementare ce pot fi aplicate cu usurinta in viata de zi cu zi sau la locul de munca. Voi recomanda cu incredere si altor persoane. Foarte bine structurat si organizat, cu exemple foarte clare si material suficient.

Dumitru N.

A fost un curs foarte bun si util, care cu siguranta ne va ajuta in activitatea noastra. Doamna profesoara a fost foarte explicita si a tinut cursul foarte bine.

Stefan C.

O atmosfera calduroasa, intretinuta de un formator foarte bine pregatit. Termin acest curs cu o parere foarte buna, acumuland cunostinte noi.

Cristian C.

Un curs complex, interdisciplinar, interconectat cu variate domenii de aplicabilitate atat in teorie cat si in practica, foarte bun pentru imbogatirea cunostintelor.

Cristina R.

Cursul a fost structurat in asa fel incat sa intelegem in ce consta organizarea si apararea impotriva incendiilor si sa stim sa respectam legislatia in vigoare. Am primit raspunsuri la toate intrebarile si solicitarile pe care le-am avut in legatura cu problemele aparute.

Daniel A.

In opinia mea, acest curs aduce un plus de informatie esentiala pe care o putem folosi mai departe. Aceasta informatie a fost de calitate si in conformitate cu legislatia actuala.

Simona D

Un curs captivant, complex, sustinut de un profesor cu multa experienta in domeniu si pasiune pentru a-si impartasi cunostintele. Va multumesc!

Iulia C.

Cursul este foarte bun pentru a intelege foarte bine metodele de lucru cu focul, cum sa ne aparam impotriva incendiilor si care sunt metodele de instruire a persoanelor din jurul nostru.

Vasilica H.
Cursul este bine structurat si sustinut de catre lector intr-o maniera profesionista, cu exemple si explicatii. Felicitari dlui col. Strugariu pentru competenta si profesionalism.
Bogdan O.
Cursul a fost interesant, practic cu notiuni explicite. De asemenea lectorul a dovedit o pregatire exceptionala. Urmeaza sa mai fac cursuri aici.
Viorel T
Cursul este bine structurat, formatorul acorda atentie maxima aspectelor prezentate pana la ultimele detalii, iar suportul de curs ofera cunostintele necesare pentru profesarea ocupatiei.
Daniela C.
Pe parcursul cursului am adunat informatii care ma vor ajuta in desfasurarea activitatii ca si “Cadru Tehnic PSI”.
Ecaterina G.
Un curs cu foarte multe informatii, un curs greu, dar explicat foarte bine, insotit de multe exemple de documente si explicatii la orice nelamurire.
Elena I.
Cursul a fost foarte interesant. Am acumulat cunostinte privind domeniul PSI iar doamna lector are o metoda de instruire excelenta. Timpul a fost folosit in cel mai eficient mod cu putinta.
Ion P.
Cursul prezentat a fost pentru mine o oportunitate de imbogatire a cunostintelor legate de tematica cursului in concordanta cu legile in vigoare. Am clarificat anumite aspecte care erau confuze inaintea cursului. General valabil: cursul se ridica la un nivel performant de informatie fiind foarte bine structurat/concentrate, prezentat cu professionalism, avand sansa de a afla experiente reale prin care domnul lector a trecut de-a lungul anilor. Recomand echipa BESTCOR TRAINING CENTER!
Laura T.
Cursul a fost foarte practic, conducand la acumularea de cunostinte legislative si practice. Au fost dezbatute situatii intalnite in practica si au fost lamurite aspecte care nu fusesera interpretate corespunzator. Apreciez implicarea profesorului.
Voicu F.
Un curs foarte util, cu o mare aplicabilitate practica, interactiv, cu accente pe legislatie, desfasurat intr-o atmosfera destinsa. Apreciez profesionalismul si experienta deosebita a lectorului.
Ovidiu M.
Un curs bine implementat si structurat, acumularea noilor informatii si pregatire profesionala atat practica, cat si la curs.
Ciprian V.
Un curs interesant, pe intelesul tuturor, cu exemple din viata de zi cu zi. Vom pune in practica ceea ce am invatat in cadrul firmelor unde lucram si poate vom lucra si pe cont propriu. sunt multumit.
Claudiu C.
Cursul a fost foarte bine structurat, bine prezentat de catre dna Bota. Un curs interactiv pe intelesul tuturor.
Calificativ 10
Bogdan R.
Acest curs ne-a facut sa intelegem cat de important e sa stii cum sa actionezi in domeniul situatiilor de urgenta.
Mihai O.
Un curs bine structurat, cu informatii suficiente.
Marian T.
Cursul a fost exceptional, educativ si la un nivel neasteptat de inalt, predarea si activitatea la orele de curs au fost exceptionale iar formatorul un bun exemplu in domeniul PSI.
Meniu & Cursuri