Curs Inspector Protectie Civila
Curs Online prin ZOOM
Curs Online prin ZOOM
Cursul se desfasoara in program seral si este sustinut de un formator abilitat IGSU, care te va instrui in meseria de Inspector Protectie Civila.
– Legea 307/2006, actualizata în 2021, privind apărarea împotriva incendiilor;
– Legea 481/2004, privind protecţia civilă;
– OMAI 163/2007, Normele de reglementare a Legii 307;
– OUG 21/2004 privind Sistemul National de Management al Situaţiilor de Urgenţă;
– ORDIN nr. 132 din 1 februarie 2007 pentru aprobarea Metodologiei de elaborare a Planului de analiză şi acoperire a riscurilor si a Structurii – cadru a Planului de analiză şi acoperire a riscurilor;
– Schema de inştiinţare – alarmare la localităţi;
– ORDIN nr. 1259/2006, actualizat 2020, pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi asigurarea activităţii de inştiinţare, avertizare, prealarmare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă;
– Ordinul referitor la constituirea serviciilor private şi voluntare pentru situaţii de urgenţă;
– Substanţe periculoase;
– Avize şi autorizaţii de securitate la incendiu şi protecţie civilă;
– OMAI 886/2005 pentru aprobarea Normelor tehnice privind Sistemul national integrat de inştiinţare, avertizare şi alarmare a populatiei;
– ORDIN nr. 1184/2006 Normele privind organizarea şi asigurarea activităţii de evacuare in situaţii de urgenţă;
– Hotarâre nr. 642/2005 pentru aprobarea Criteriilor de clasificare a unităţilor administrativ-teritoriale, instituţiilor publice şi operatorilor economici din punct de vedere al protecţiei civile, în funcţie de tipurile de riscuri specifice;
– Protecţia populaţiei şi a bunurilor materiale prin adăpostire. Norme tehnice privind proiectarea şi executarea adăposturilor de protecţie civilă în subsolul construcţiilor noi;
– HG 501/2005 pentru aprobarea criteriilor privind asigurarea mijloacelor de protecţie individuală a cetăţenilor;
– OMTCT/OMAI nr 1995/1160 din 2005/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind prevenirea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă specifice riscului la cutremure şi/sau alunecări de teren;
– Asanare munitii
Cursul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. Vei avea acces si la suportul de curs online, prezent in platforma de elearning unde vei gasi inclusiv formularele necesare care-ti folosesc in activitatea viitoare de inspector protectie civila. Vei avea posibilitatea de a le descarca din platforma si a le pastra in calculatorul tau.
30% discount la plata integrala
Pret 1000 lei 700 lei
Marti si Joi, 17.00 – 19.00, live, prin aplicatia Zoom
Durata curs: 4 saptamani
Taxa de examinare: 50 lei
Cod COR: 121303
Tip curs: Initiere
Pregatirea minima obligatorie: Invatamant liceal cu sau fara diploma de bacalaureat
Daca studiile au fost efectuate in strainatate, este necesar documentul de echivalare a studiilor in Romania.
Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.
Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si IGSU, recunoscut national si international.
Garantia Calitatii inclusa
Marti si Joi, 19.00 – 21.00, live, prin platforma Zoom
Durata curs: 4 saptamani
Taxa de examinare: 50 lei
Cod COR: 121303
Tip curs: Initiere
Marti si Joi, 19.00 – 21.00, la sediul nostru din Sos. Mihai Bravu, nr. 223, Optidol Center, Bucuresti
Durata curs: 4 saptamani
Taxa de examinare: 50 lei
Cod COR: 121303
Tip curs: Initiere
Cursul este adaptat si simplificat, pentru a putea fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul situatiilor de urgenta, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.
Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.
Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).
Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.
Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). Plata integrala se face la inscriere cu un discount de 30%. Plata in rate se face pe perioada cursului, prima plata fiind de jumatate din contravaloare (se achita la inscriere), a doua rata se achita pana la finalizarea cursului, inainte de examen. La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.
Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice, apoi stabiliti impreuna cum se realizeaza contractul (pentru persoana fizica sau juridica) si care este modalitatea de plata aleasa de tine. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, a contractului si a declaratiei de consimtamant se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.
Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.
Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.
Pareri preluate prin formulare de feedback la finalul cursului
Cursul a fost foarte bine structurat pe toata perioada lui. Lectorul foarte bine pregatit si foarte dedicat!
Curs interesant, prin care am invatat o serie de aspecte legate de protectia civila din Romania. Deoarece nu toate prevederile legislative le regasim in practica de zi cu zi apreciez si mai mult calitatea acestui curs.
Un curs foarte bun, cu aspecte foarte importante pentru situatiile de urgenta.