Curs Inspector Protectie Civila

De acum activitatile periculoase din firma ta nu vor mai fi o problema!

Cursurile teoretice se sustin online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere (Ordinul 1005 din 28 mai 2020).

Cursul se desfasoara in program seral si este sustinut de un formator acreditat IGSU, care te va instrui in meseria de Inspector Protectie Civila.

In aceasta perioada ai ocazia sa studiezi de acasa, prin aplicatia Zoom. Formatorul iti va prezenta cursul in cel mai eficient mod, folosindu-se de ecranul laptopului sau. Prezentarea si formularele vor aparea si pe ecranul tau, iar tu le vei urmari ca la sala de curs.

Suportul de curs online, prezent in platforma de elearning, iti va fi de ajutor. Vei gasi inclusiv formularele necesare care-ti folosesc in activitatea viitoare de inspector protectie civila. Vei avea posibilitatea de a le descarca din platforma si a le pastra in calculatorul tau.

Avantajele participarii la curs:

 • Program de curs seral
 • Formator cu vasta experienta in domeniu
 • Suport de curs gratuit
 • Primesti adeverinta de absolvire in ziua examenului
 • Primesti Certificatul de Absolvire recunoscut la nivel national si international in maxim 30 zile lucratoare dupa absolvire
 • Ai posibilitatea sa achiti cursul integral sau in rate, prin plata online sau transfer bancar.
architect-contractor-professional-building-career-PYJJLUZ

Inscrie-te si beneficiaza de 20% discount la plata integrala!

Curs Seral

Lunea si Miercurea 19.00 – 21.00

Durata curs: 4 saptamani


Pret Curs

Plata in 2 rate 1000 lei

OFERTA:

Inscrie-te si achita integral pana la data de 26.10.2020 si beneficiaza de 20% DISCOUNT 1000 lei =>> 800 lei

Dupa aceasta data inscrierile cu plata integrala se vor face cu 10% DISCOUNT 1000 lei =>> 900 lei ULTIMELE LOCURI

Taxa de examinare: 50 lei


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 29.09.2020 –05.11.2020
Data de incepere: 09.11.2020


Cod COR: 121303

Tip curs: Initiere

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: studii medii

Documente necesare

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Declaratie ca detii mijloace tehnologice pentru participarea la cursul online.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si IGSU, recunoscut in Uniunea Europeana.

Garantia Calitatii va fi inclusa in contract

Intrebari frecvente

Cursul de Inspector Protectie Civila este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul situatiilor de urgenta, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana care are finalizate studiile medii (liceul), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). Plata integrala se face la inscriere cu un discount de 20%. Plata in rate se face pe perioada cursului, prima plata fiind de jumatate din contravaloare (se achita la inscriere), a doua rata se achita pana la finalizarea cursului, inainte de examen. La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice, apoi stabiliti impreuna cum se realizeaza contractul (pentru persoana fizica sau juridica) si care este modalitatea de plata aleasa de tine. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, a contractului si a declaratiei de consimtamant se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

Competente dobandite la final

 • Comunicarea interactiva
 • Planificarea activitatilor proprii
 • Coordonarea planificarii activitatilor si masurilor de protectie civila
 • Consilierea conducerii institutiei pe probleme de protectie civila
 • Monitorizarea realizarii masurilor de protectie civila
 • Coordonarea activitaţii echipelor de lucru
 • Dezvoltarea profesionala a membrilor echipelor
 • Elaborarea documentelor specifice
 • Organizarea realizarii masurilor de protectie civila
 • Gestionarea bunurilor din patrimoniu

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Parerile au fost preluate prin formulare de feedback la finalul cursului

Alin S.
Pe parcursul acestui curs am acumulat diferite informatii care sunt folositoare, nu numai in cadrul cursului, ci si in viata de zi cu zi.
Elena V.
A fost un curs foarte interesant. Daca lucram in domeniu si „vorbeam aceeasi limba” cred ca era si mai bine. Lectorul se face foarte bine inteles.
Laurentiu C.

Un curs foarte bun, cu aspecte foarte importante pentru situatiile de urgenta.

Ploesteanu A.

Un curs bine structurat, pe intelesul tuturor si cu multe exemple elocvente.

Ciprian P.

Cursul a fost foarte bine structurat pe toata perioada lui. Lectorul foarte bine pregatit si foarte dedicat!

Viorel P.

Curs bine structurat si predat. Aprecieri la adresa lectorului si organizatorilor.

Tom C.

Cursul este foarte folositor, bine structurat si a fost bine explicat. Lectorul a predat bine acest curs facandu-se inteles. Locatia este bine aleasa, fiind in zona centrala, cu acces la metrou si la mijloace de transport.

Dragos V.

Curs interesant, prin care am invatat o serie de aspecte legate de protectia civila din Romania. Deoarece nu toate prevederile legislative le regasim in practica de zi cu zi apreciez si mai mult calitatea acestui curs.

Marius P.

Cursul a fost extraordinar, iar lectorul s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

Barcau V.
Cursul de Inspector Protectie Civila s-a dovedit a fi foarte util, necesar in activitatea viitoare, benefic din punct de vedere al nivelului de informatii si eficient in perfectionarea profesionala.
Viorel B.
Curs bine structurat si prezentat. Continut bogat in informatii utile. Suport de curs complet, a acoperit nevoile mele. Am ales sa urmez si un al2lea curs in cadrul acestei institutii datorita metodei de predare bine structurata si prezentata.
Aurelian M.
Foarte bun cursul, instructiv.
Mihaela S.
Cursul este foarte bun, am acumulat cunostinte noi pe care le voi aplica in practica. Metodele de instruire sunt bune, iar timpul acordat acestui curs a fost utilizat eficient.
Tudora C.
Am o parere foarte buna. La acest curs am dobandit cunostinte noi care imi vor folosi in activitatea mea de „inspector”.
Florian C.
Curs foarte util si interesant, constituind un sprijin in vederea activitatii ulterioare.
Bogdan B.
Cursul a fost interactiv, cu aprofundarea si invatarea legilor.
Ionut R.
Necesar pentru activitatea desfasurata. Un curs clar si precis cu exemple semnificative.
Andrei M.
Cel mai mult mi-a placut abordarea moderna a lectorului. In permanenta am fost tinut in priza si mi-a fost captata atentia indiferent de tema abordata. S-a discutat legislatia pentru a ne lamuri complet imaginea de ansamblu a acestei activitati.
Rodica I.
Cursul a fost structurat pe teme practice, iar lectorul a raspuns tuturor intrebarilor adresate de cursanti.
Ioan B.
Un curs excelent la obiect, asigura cunostintele necesare desfasurarii activitatii de protectie civila. Un lector deosebit cu o experienta vasta in domeniu.
Call Now Button