Curs Barman

In 5 saptamani inveti sa prepari bauturi ca un semi-profesionist!

Cursurile teoretice se sustin online, iar practica se desfasoara la unitati partenere din Bucuresti sau la locul tau de munca.

Instructiunile formatorului si practica asigurata in baruri, pub-uri, restaurante, te vor face sa fii sigur pe tine in noua meserie de barman.

Cursul dureaza 5 saptamani si se desfasoara in programul urmator:

Teoria se desfasoara pe toata perioada cursului, in fiecare miercuri, intre orele 12.30 – 15.30.

In prima zi de teorie se vor discuta detaliile organizatorice si se va discuta despre igiena, vestimentatie, structura cunostintelor necesare pentru a deveni un barman priceput.

Incepand cu cea de-a 2-a sedinta si pana in a 5-a vei alterna teoria (in acelasi program) cu practica (intr-un program stabilit de comun acord cu tine si locatia de practica).

In ultima sedinta de curs vei face recapitulare si pregatirea examenului.

Practica va fi asigurata in locatii precum: Hard Rock Café, Stadio, Restaurant Hotel Cismigiu, Social 1, Restaurant Hotel Radisson, Restaurant Hotel Novotel, Casa Doina, Restaurant Hotel Marriott, Restaurant Hotel Ramada, NOR.

Beneficiaza de oferta cu 30% discount!

Pret 875 lei 612 lei

curs barman

Curs de Zi – Momentan indisponibil

In fiecare Miercuri 12.30 – 15.30

Durata curs: 5 saptamani


Pret Curs

  • 30% DISCOUNT 875 lei =>>  612 lei

Taxa de examinare: 50 lei

Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Cod COR: 513201

Tip curs: Specializare

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, recunoscut national si international.

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Învăţământul obligatoriu in functie de anii de absolvire:
→ 1962 – 1974 – 8 clase absolvite
→ 1975 – 1990 – 10 clase absolvite
→ 1991 – 2003 – 8 clase absolvite
→ 2004 – prezent – 10 clase absolvite

Examenul de absolvire se desfasoara la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3.

Documente necesare

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Garantia Calitatii Inclusa

Intrebari frecvente

Cursul de Barman este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere (al Muncii si al Educatiei) care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana care a finalizat invatamantul obligatoriu (8/10 clase in functie de anul absolvirii), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). Plata integrala se face la inscriere cu un discount de 20%. Plata in rate se face pe perioada cursului, prima plata fiind de jumatate din contravaloare (se achita la inscriere), a doua rata se achita pana la finalizarea cursului, inainte de examen. La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice, apoi stabiliti impreuna cum se realizeaza contractul (pentru persoana fizica sau juridica) si care este modalitatea de plata aleasa de tine. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, a contractului si a declaratiei de consimtamant se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (prepararea unei bauturi). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

barman making an alcoholic cocktail at the bar PA3GQRX 2

Competente dobandite la final

  • Mentinerea unui loc de munca sigur si curat
  • Organizarea locului de munca in vederea inceperii activitatii
  • Curatarea si depozitarea obiectelor de inventar
  • Gestionarea stocurilor de bauturi si materiale necesare
  • Incasarea contravalorii serviciilor oferite
  • Pregatirea bauturilor de bar
  • Pregatirea tonomatelor de servire
  • Preluarea comenzilor clientilor
  • Servirea clientilor la bar

citata avantaje

teinscrii

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Parerile au fost preluate prin formulare de feedback la finalul cursului

Catalin P.
Mai rar intalnesti o persoana atat de pasionata de ceea ce face incat sa te molipseasca si pe tine de arta prepararii bauturilor. Numai cuvinte de lauda pentru dna lector. Recomand cursul tuturor celor care isi doresc o cariera in domeniu!
Cristina S.
Cel mai mult mi-a placut ca am invatat istoria bauturilor alcoolice si sa prepar cocktailuri.
Alexandru D.
Acest curs a fost unul eficient, util si bun. Un lector exceptional, cu o vasta experienta in domeniu. Recomand cu placere cursul!
Ruxandra F.
A fost un curs bun, care m-a ajutat sa imi completez cunostintele din urma. Sunt convinsa ca ma vor ajuta pe viitor. Un lector exceptional! Mii de multumiri!
Andreea H.
Parerea mea despre cursul de Barman este una foarte buna. Am primit infomatii despre lucruri pe care nu le stiam si de care voi tine cont de acum inainte: noi retete de cocteiluri, cafea, etc.
Dan M.
In opinia mea acest curs este foarte important daca vrei sa devii barman de calitate. Se pune accent si pe abordarea clientilor, respectarea locului de munca si a regulilor de igiena.
Monica M.
A fost un curs formidabil. Continutul a fost foarte bogat si de ajutor.
Alexandru H.
A fost un curs de la care am invatat multe lucruri noi, atmosfera a fost foarte buna, lucrurile au fost explicate clar si pe intelesul tuturor.
Adelina R.
Un curs educativ cu oameni prietenosi.
ADRIAN G.
Cursul a fost de nota 10, doamna profesoara este mai mult decat pregatita, are toate informatiile necesare. Ne-a ajutat sa avem o gandire mai buna si eficienta in meseria de Barman.
Ioana S.
Un curs bine structurat, cu elemente interesante si folositoare in meseria pe care o voi practica.
Alexandru B.
Explicatiile primite au fost pe intelesul tuturor, iar detaliile fiecarui preparat in parte ne-a ajutat mult.
Constantin O.
Am invatat lucruri noi. As dori sa particip si la alte cursuri de calificare. Cursul pe care l-am facut aici este pe departe cel mai bun de pana acum.
Horia D.
In opinia mea, a fost un curs excelent, am invatat lucruri pe care sper sa le folosesc in cariera mea de barman.
Costel B.
Am numai cuvinte de lauda despre formatul cursului si prezentarea facuta de lector. Pentru mine, metoda vizuala completata de cea explicativa a avut o eficienta deosebita. Gradul de satisfactie este EXCELENT.
George A.
Intr-un timp scurt am dobandit cunostinte noi, foarte utile pentru meseria de barman. Ma vor ajuta foarte mult in meseria mea de barman.
Cristian C.
Un curs foarte atractiv, direct la subiect. Am reusit sa acumulez foarte multe cunostinte noi.
Marius V.
Acest curs este captivant, placut, folositor.
Dorina E.
Este cea mai frumoasa experienta din ultimii 5 ani. Lectorul a stiut sa ne transmita informatiile intr-un mod clar si placut.Multumesc lectorului si totodata multumesc Bestcor pentru aceste saptamani minunate.
Adrian C.
Cursul de barman a fost unul foarte bun, unde am acumulat foarte multe cunostiinte despre istoria bauturilor si despre modul de preparare. Un lector exceptional!
Gelu H.
Mi-a placut cursul, dar as fi vrut sa dureze mai mult pentru a putea acumula mai multe cunostinte.
Bogdan T.
In urma cursului de Barman urmat, pot spune ca obiectivele mele personale de a invata despre profesia de Barman, din postura de manager, au fost atinse. Am inteles modul de a gandi al angajatilor din bar.
Sorin M.
A fost un curs foarte bine structurat si usor de inteles. Informatia a fost mai usor asimilata cu ajutorul exemplelor si a dotarii salii de curs cu diferitele ustensile si utilaje necesare.
Razvan C.
Cursul este bine organizat. Mi-a placut la practica. Am invatat lucruri noi pentru angajarea in domeniu.
Ionut T.
Cursul m-a ajutat sa inteleg mai bine meseria de Barman. Acesta s-a desfasurat foarte bine si pe intelesul tuturor.
Adrian D.
Cursul a fost educativ si profesional. Parerea generala este foarte buna.
Alexandru R.
Un curs bine organizat care puncteaza foarte bine cunostintele necesare pentru a efectua meseria.
Meniu & Cursuri