Curs Apicultor

Teorie Online prin ZOOM, Practica in Stupina

De acum vei fi un bun apicultor!

In 2 luni si jumatate te instruim cu toate secretele apiculturii!

Meseria de apicultor ia amploare din ce in ce mai mult. De cativa ani se acorda fonduri nerambursabile pentru cei ce vor sa realizeze o mica afacere din apicultura. Solicitarile pentru calificare au crescut, iar nevoia de miere curata si autentica e din ce in ce mai mare. Vino si tu la curs sa inveti meseria de apicultor!

Structura cursului

 1. Intocmirea planului de venituri si cheltuieli in stupina
 2. Intocmirea documentelor specifice in stupina
 3. Pregatirea familiilor de albine pentru perioada de iernare
 4. Organizarea lucrarilor de primavara in stupina
 5. Inmultirea familiilor de albine
 6. Asigurarea starii de sanatate a albinelor
 7. Recoltarea, conditionarea si valorificarea produselor apicole
 8. Imbunatatirea bazei melifere

30% discount la plata integrala

Pret 950 lei 665 lei

curs apicultor

Curs – program seral

Miercuri 18.00 – 22.00, live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 2 luni si 2 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 21.11.2022 –20.02.2023

Data de incepere: 22.02.2023


Pret Curs

 • Plata integrala 30% DISCOUNT 950 lei =>>  665 lei
 • Plata in rate: 950 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Cod NC: 6123.1.1

Tip curs: Calificare

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Daca studiile au fost efectuate in strainatate, este necesar documentul de echivalare a studiilor in Romania.

Documente necesare

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, recunoscut national si international..

Garantia Calitatii Inclusa

Curs Online

Miercuri 17.00 – 21.00, live prin aplicatia Zoom

Durata curs: 2 luni si 2 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 17.06.2020 – 27.09.2021

Data de incepere: 29.09.2021


Pret Curs

 • Plata integrala 35% DISCOUNT 950 lei =>>  665 lei
 • Plata in rate: 950 lei

Taxa de examinare: 50 lei

Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Cod NC: 6123.1.1

Tip curs: Calificare

Curs Sala

Joi 17.00 – 21.00, la sediul nostru din Sos. Mihai Bravu, nr. 223, Optidol Center, Bucuresti

Durata curs: 2 luni si 2 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 19.07.2020 – 21.09.2021

Data de incepere: 23.09.2021


Pret Curs

 • Plata integrala 20% DISCOUNT 950 lei =>> 760 lei
 • Plata in rate: 950 lei

Taxa de examinare: 50 lei

Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Cod NC: 6123.1.1

Tip curs: Calificare

Intrebari frecvente

Cursul este adaptat si simplificat, pentru a putea fi parcurs cu usurinta indiferent de cunostintele pe care le aveti in domeniu. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul apiculturii, fiind doctor in domeniul zootehniei, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere (al Muncii si al Educatiei) care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

Poate participa orice persoana care a finalizat invatamantul obligatoriu (8/10 clase in functie de anul absolvirii), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

Avantajele participarii la curs

 • Participi la un curs acreditat
 • Platesti integral sau in rate
 • Inveti intr-un cadru organizat si asistat de profesor cu experienta vasta in domeniu
 • Diplomele sunt recunoscute national si international si pot fi folosite inclusiv pentru accesarea fondurilor nerambursabile
 • Programul de curs este seral, astfel incat sa poti participa la curs dupa programul de munca
 • In ziua examinarii vei primii adeverinta de absolvire, care tine loc de diploma pana la eliberarea acesteia
 • In 30 de zile lucratoare vei primii certificatul de calificare recunoscut la nivel national si international
apiarists working on the field with beehives PLJ9KKM
teinscrii

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Pareri preluate la finalul cursurilor prin formulare de feedback:

Marian D.
Am ramas placut impresionat de tot ceea ce am aflat nou, este un curs bine structurat. Ma bucur ca am luat o decizie foarte buna de a veni la Bucuresti sa imi imbunatatesc cunostintele apicole.
Bogdan G.
Era mult mai frumos daca se putea reda si niste clipuri sau imagini caci multi care incep cursul nu stiu nici cum arata o matca. Insa lectorul Bogdan Poncea acopera totul. E prea bun. Chiar daca aveam deja experienta de 3 ani mi-a prins foarte bine cursul, tot am mai prins ceva. Multumesc domnului Bogdan!
Diana B.
Un curs bogat in informatii, cu un instructor bine pregatit. Informatii bine structurate si usor de inteles, iar opiniile si parerile instructorului au fost bine venite si au ajutat la intelegerea mai usoara.
Aurel R.
Din acest curs am asimilat numeroase informatii care imi vor fi necesare in practicarea acestei meserii. M-a ajutat sa realizez ca pe langa acumularea de multe informatii trebuie sa aloci in primul rand si foarte mult timp acestui lucru.
Valentin N.
Un curs foarte bun, cu un suport de curs bine sustinut de catre un lector profesionist. Lectorul are har si multe cunostinte in acest domeniu! Consider ca ar trebui totusi mai multe ore de practica, pentru aprofundarea cunostintelor!
Daniel P.
Cursul este foarte bun, mai ales dl. preofesor care l-a predate si care a facut din acesta unul deosebit, mai ales pentru mine care sunt la inceput. Acest curs a reusit sa ma atraga si mai mult catre acest domeniu care este minunat. Valoarea practica a celor prezentate de lector este una deosebita, profesionala, cursul fiind unul de exceptie pe durata celor 2 luni.
Cosmin C.
Cursul este bine structurat si pregatit. Pe langa informatiile teoretice instructorul a venit cu multe exemple practice, din experienta propie sau a altor apicultori, ceea ce a fost cel mai important.
Marius S.
Suport de curs excelent, lector bine pregatit si spatiul de curs foarte modern, per ansamblu m-as intoarce oricand cu mare drag.
Gabriel G.
Curs bine structurat, film interesant. Informatii bine explicate. Nivelul meu a fost de incepator, dar s-a luat totul de la 0, ceea ce a fost un avantaj. Nota 10!
Ciprian T.
Un curs foarte bun din toate punctele de vedere. Instruirea practica ar trebui sa ocupe mai mult timp din perioada cursului propriu-zisa.
Liviu N.
O buna ocazie de a cunoaste, a intelege si a acumula cunostinte despre albinarit. Am urmat cursul cu placere! Va multumesc!
Daniel E.
Profesorul a fost f bun, cunostinte tehnice si practice exprimate in mod placut. Per total a fost un curs bun din care am invatat foarte multe.
Cristian B.
Lector foarte competent, amuzant, cu experienta. Cursul acopera notiunile de baza intr-un mod simplu si usor de inteles.
Alexandru A.
Este un curs foarte practic, bine organizat. Lectorul foarte bine pregatit, prezinta cursul foarte bine.
Radu G.
Informatiile oferite de lector au fost extrem de utile pentru introducerea in meseria de apicultor, dar si pentru imbunatatirea cunostintelor generale despre baza melifera disponibila in Romania.
Nicolae L.
Un curs bun, insa mi-as fi dorit mai multe ore de practica. Atmosfera de la curs a fost excelenta!
Remus A.
Un curs foarte bun, cu o predare excelenta! Exemplele practice oferite imi vor fi de ajutor pe viitor!
Marian S.
Cursul a fost foarte bun, explicat bine, foarte practice ca timp de predare si informativ ca curs. Multumit.
Mihai A.
In opinia mea acest curs este foarte bine structurat si contine o multime de informatii utile pentru a putea profesa in domeniul apiculturii. Ma bucur ca am fost inspirat, pentru a face parte din aceasta grupa.
Meniu & Cursuri