Curs Apicultor

De acum vei fi un bun apicultor!

Cursurile teoretice se sustin online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere (Ordinul 1005 din 28 mai 2020).

In 2 luni si jumatate te instruim cu toate secretele apiculturii!

Meseria de apicultor ia amploare din ce in ce mai mult. De cativa ani se acorda fonduri nerambursabile pentru cei ce vor sa realizeze o mica afacere din apicultura. Solicitarile pentru calificare au crescut, iar nevoia de miere curata si autentica e din ce in ce mai mare. Vino si tu la curs sa inveti meseria de apicultor!

Structura acestui curs

Cursul se tine o data pe saptamana, live, prin aplicatia Zoom, care permite interactiunea cursantilor cu formatorul ca la sala de curs. Pe ecran se va vedea formatorul, dar si prezentarea power point sau word, utilizata de formator.

Teme discutate:

 1. Intocmirea planului de venituri si cheltuieli in stupina
 2. Intocmirea documentelor specifice in stupina
 3. Pregatirea familiilor de albine pentru perioada de iernare
 4. Organizarea lucrarilor de primavara in stupina
 5. Inmultirea familiilor de albine
 6. Asigurarea starii de sanatate a albinelor
 7. Recoltarea, conditionarea si valorificarea produselor apicole
 8. Imbunatatirea bazei melifere

Beneficiaza de 20% discount la plata integrala

curs apicultor

Program seral

In fiecare Miercuri 17.00 – 21.00 live prin aplicatia Zoom

Durata curs: 2 luni si 2 saptamani


Pret Curs

Plata in 3 rate 950 lei

Plata integrala la inscriere 950 lei =>> (20% DISCOUNT) 760 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 01.07.2020 – 23.09.2020
Data de incepere: 30.09.2020


Cod NC: 6123.1.1

Tip curs: Calificare

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Documente necesare

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Declaratie ca detii mijloace tehnologice pentru urmarirea cursurilor.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.

Dupa completarea formularului vei fi contactat de un consultant pentru a-ti oferii toate detaliile organizatorice si de plata.

Avantajele participarii la curs

  • Participi la un curs acreditat
  • Inveti intr-un cadru organizat si asistat de profesor cu experienta vasta in domeniu
  • Diplomele sunt recunoscute national si international si pot fi folosite inclusiv pentru accesarea fondurilor nerambursabile
  • Programul de curs este seral, astfel incat sa poti participa la curs dupa programul de munca
  • In ziua examinarii vei primii adeverinta de absolvire, care tine loc de diploma pana la eliberarea acesteia
  • In 30 de zile lucratoare vei primii certificatul de calificare recunoscut la nivel national si international

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Parerile sunt obtinute la finalul cursurilor prin formulare de feedback.

Marian D.
Am ramas placut impresionat de tot ceea ce am aflat nou, este un curs bine structurat. Ma bucur ca am luat o decizie foarte buna de a veni la Bucuresti sa imi imbunatatesc cunostintele apicole.
Bogdan G.
Era mult mai frumos daca se putea reda si niste clipuri sau imagini caci multi care incep cursul nu stiu nici cum arata o matca. Insa lectorul Bogdan Poncea acopera totul. E prea bun. Chiar daca aveam deja experienta de 3 ani mi-a prins foarte bine cursul, tot am mai prins ceva. Multumesc domnului Bogdan!
Diana B.
Un curs bogat in informatii, cu un instructor bine pregatit. Informatii bine structurate si usor de inteles, iar opiniile si parerile instructorului au fost bine venite si au ajutat la intelegerea mai usoara.
Aurel R.
Din acest curs am asimilat numeroase informatii care imi vor fi necesare in practicarea acestei meserii. M-a ajutat sa realizez ca pe langa acumularea de multe informatii trebuie sa aloci in primul rand si foarte mult timp acestui lucru.
Valentin N.
Un curs foarte bun, cu un suport de curs bine sustinut de catre un lector profesionist. Lectorul are har si multe cunostinte in acest domeniu! Consider ca ar trebui totusi mai multe ore de practica, pentru aprofundarea cunostintelor!
Daniel P.
Cursul este foarte bun, mai ales dl. preofesor care l-a predate si care a facut din acesta unul deosebit, mai ales pentru mine care sunt la inceput. Acest curs a reusit sa ma atraga si mai mult catre acest domeniu care este minunat. Valoarea practica a celor prezentate de lector este una deosebita, profesionala, cursul fiind unul de exceptie pe durata celor 2 luni.
Cosmin C.
Cursul este bine structurat si pregatit. Pe langa informatiile teoretice instructorul a venit cu multe exemple practice, din experienta propie sau a altor apicultori, ceea ce a fost cel mai important.
Marius S.
Suport de curs excelent, lector bine pregatit si spatiul de curs foarte modern, per ansamblu m-as intoarce oricand cu mare drag.
Gabriel G.
Curs bine structurat, film interesant. Informatii bine explicate. Nivelul meu a fost de incepator, dar s-a luat totul de la 0, ceea ce a fost un avantaj. Nota 10!
Ciprian T.
Un curs foarte bun din toate punctele de vedere. Instruirea practica ar trebui sa ocupe mai mult timp din perioada cursului propriu-zisa.
Liviu N.
O buna ocazie de a cunoaste, a intelege si a acumula cunostinte despre albinarit. Am urmat cursul cu placere! Va multumesc!
Daniel E.
Profesorul a fost f bun, cunostinte tehnice si practice exprimate in mod placut. Per total a fost un curs bun din care am invatat foarte multe.
Cristian B.
Lector foarte competent, amuzant, cu experienta. Cursul acopera notiunile de baza intr-un mod simplu si usor de inteles.
Alexandru A.
Este un curs foarte practic, bine organizat. Lectorul foarte bine pregatit, prezinta cursul foarte bine.
Radu G.
Informatiile oferite de lector au fost extrem de utile pentru introducerea in meseria de apicultor, dar si pentru imbunatatirea cunostintelor generale despre baza melifera disponibila in Romania.
Nicolae L.
Un curs bun, insa mi-as fi dorit mai multe ore de practica. Atmosfera de la curs a fost excelenta!
Remus A.
Un curs foarte bun, cu o predare excelenta! Exemplele practice oferite imi vor fi de ajutor pe viitor!
Marian S.
Cursul a fost foarte bun, explicat bine, foarte practice ca timp de predare si informativ ca curs. Multumit.
Mihai A.
In opinia mea acest curs este foarte bine structurat si contine o multime de informatii utile pentru a putea profesa in domeniul apiculturii. Ma bucur ca am fost inspirat, pentru a face parte din aceasta grupa.
Call Now Button