Curs Apicultor

curs autorizat

Aplicatii practice

Va fi mai usor sa te descurci in viitoarea meserie de apicultor

Diplomele recunoscute

Diplomele pot fi folosite la accesarea fondurilor nerambursabile

Organizat dupa-amiaza

Poti ajunge la curs dupa programul de munca

Descriere curs Apicultor

Meseria de apicultor ia amploare din ce in ce mai mult. De cativa ani se acorda fonduri nerambursabile pentru cei ce vor sa realizeze o mica afacere din apicultura. Solicitarile pentru calificare au crescut si nevoia de cunoastere este din ce in ce mai mare.

Structura acestui curs

Cursul de apicultor are o durata totala de 2 luni si jumatate. In toata aceasta perioada vei studia tot ce tine de aceasta meserie, iar dupa prima jumatate a cursului, dupa finalizarea etapei de informare, iti vor fi prezentate si cateva aplicatii practice care te vor ajuta in viitoarea meserie de apicultor.

Avantajele participarii la curs:

  • Participi la un curs acreditat
  • Inveti intr-un cadru organizat si asistat de profesor
  • Diplomele sunt recunoscute national si pot fi folosite inclusiv pentru accesarea fondurilor nerambursabile
  • Programul de curs este dupa-amiaza, astfel incat sa poti ajunge la curs dupa programul de munca
  • Vei asista la aplicatii practice si astfel iti va fi mai usor sa te descurci in viitoarea meserie de apicultor
  • Cursul este sustinut de profesori cu experienta vasta in domeniu, astfel ca vei afla informatii valoroase si vei primi raspunsuri la toate intrebarile tale.

VEZI CONDITIILE SI COSTUL CURSULUI

Conditii de inscriere si documente necesare:

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Documente necesare :

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) fost Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si recunoscut in Uniunea Europeana.

Cost curs

800.00 lei
640 lei plata integrala la inscriere

800 lei plata in 3 rate

Taxa de examinare: 50 lei


Urmatorul curs:

Perioada de inscrieri: 14.02.2018 – 14.03.2018
Data de incepere: 15.03.2018


In desfasurare:

Data de incepere: 14.02.2018


Cod NC: 6123.1.1

Durata curs: 2 luni si 2 saptamani

Tip curs: Calificare

Te inscrii?

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Parerile sunt prin intermediul facebook review, le puteti regasi si pe pagina de facebook Bestcor.

Bogdan G.
Era mult mai frumos daca se putea reda si niste clipuri sau imagini caci multi care incep cursul nu stiu nici cum arata o matca. Insa lectorul Bogdan Poncea acopera totul. E prea bun. Chiar daca aveam deja experienta de 3 ani mi-a prins foarte bine cursul, tot am mai prins ceva. Multumesc domnului Bogdan!
Aurel R.
Din acest curs am asimilat numeroase informatii care imi vor fi necesare in practicarea acestei meserii. M-a ajutat sa realizez ca pe langa acumularea de multe informatii trebuie sa aloci in primul rand si foarte mult timp acestui lucru.
Valentin N.
Un curs foarte bun, cu un suport de curs bine sustinut de catre un lector profesionist. Lectorul are har si multe cunostinte in acest domeniu! Consider ca ar trebui totusi mai multe ore de practica, pentru aprofundarea cunostintelor!
Daniel P.
Cursul este foarte bun, mai ales dl. preofesor care l-a predate si care a facut din acesta unul deosebit, mai ales pentru mine care sunt la inceput. Acest curs a reusit sa ma atraga si mai mult catre acest domeniu care este minunat. Valoarea practica a celor prezentate de lector este una deosebita, profesionala, cursul fiind unul de exceptie pe durata celor 2 luni.
Marius S.
Suport de curs excelent, lector bine pregatit si spatiul de curs foarte modern, per ansamblu m-as intoarce oricand cu mare drag.
Ciprian T.
Un curs foarte bun din toate punctele de vedere. Instruirea practica ar trebui sa ocupe mai mult timp din perioada cursului propriu-zisa.
Liviu N.
O buna ocazie de a cunoaste, a intelege si a acumula cunostinte despre albinarit. Am urmat cursul cu placere! Va multumesc!
Daniel E.
Profesorul a fost f bun, cunostinte tehnice si practice exprimate in mod placut. Per total a fost un curs bun din care am invatat foarte multe.
Cristian B.
Lector foarte competent, amuzant, cu experienta. Cursul acopera notiunile de baza intr-un mod simplu si usor de inteles.
Radu G.
Informatiile oferite de lector au fost extrem de utile pentru introducerea in meseria de apicultor, dar si pentru imbunatatirea cunostintelor generale despre baza melifera disponibila in Romania.
Nicolae L.
Un curs bun, insa mi-as fi dorit mai multe ore de practica. Atmosfera de la curs a fost excelenta!
Remus A.
Un curs foarte bun, cu o predare excelenta! Exemplele practice oferite imi vor fi de ajutor pe viitor!
Marian S.
Cursul a fost foarte bun, explicat bine, foarte practice ca timp de predare si informativ ca curs. Multumit.
Mihai A.
In opinia mea acest curs este foarte bine structurat si contine o multime de informatii utile pentru a putea profesa in domeniul apiculturii. Ma bucur ca am fost inspirat, pentru a face parte din aceasta grupa.
Meniu & Cursuri