Curs Ospatar

In 6 saptamani inveti sa servesti clientii ca un ospatar semi-profesionist

Cursurile teoretice se sustin online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere (Ordinul 1005 din 28 mai 2020).

Cursul dureaza 6 saptamani si se desfasoara in programul urmator:

Teoria se desfasoara in fiecare joi, intre orele 13.30 – 16.30, live, prin aplicatia Zoom.

Practica se va desfasura, in locatii precum: Casa Doina, Restaurant Hotel Cismigiu, Restaurant Hotel Novotel, Restaurant Hotel Radisson, Social 1, Stadio.

Inscrie-te si beneficiaza de 20% discount la plata integrala!

curs ospatar

Curs de Zi

Joi 13.30 – 16.30 live, prin aplicatia Zoom

Durata cursului: 6 saptamani

Pret Curs

Plata in 2 rate 1000 lei

Plata integrala la inscriere 1000 lei =>> (20% DISCOUNT) 800 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Cod COR: 513102

Tip curs: Specializare

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Documente necesare

  • Copie CI
  • Copie certificat de nastere
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Copia ultimului act de studii
  • Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.
  • Declaratie ca detii mijloace tehnologice pentru participarea la cursul online.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.

Garantia Calitatii va fi inclusa in contract

Competente dobandite la final

Dupa absolvire se elibereaza un certificat de calificare, insotit de suplimentul descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente:

  • Asigurarea calitatii
  • Dezvoltarea personala
  • Igiena si securitatea muncii
  • Lucrul in echipa
  • Organizarea unitatilor de alimentatie si de hotelarie
  • Promovarea produselor si serviciilor
  • Evidenta operativa
  • Servirea preparatelor
  • Servirea bauturilor
  • Alcatuirea meniurilor si servirea preparatelor si bauturilor
  • Decorarea salii de servire

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Parerile au fost preluate prin formulare de feedback la finalul cursului

Mihai I.
Cursul este foarte bine structurat, atat pentru cei cu experienta in domeniu, dar si pentru cei noi in aceasta meserie. Cursul cuprinde toata teoria si practica de care ai nevoie pentru a putea profesa in domeniu.
Alexandru D.
Acest curs a fost unul eficient, util si bun. Un lector exceptional, cu o vasta experienta in domeniu. Recomand cu placere cursul!
Marius V.
Mi-a placut foarte mult acest curs, deoarece am invatat multe lucruri pe care nu le stiam despre aceasta meserie. Singurul regret pe care il am este ca a fost prea scurt, mi-as fi dorit sa fie mai lung pentru a invata si mai multe lucruri noi despre aceasta meserie. Sper sa pot aprofunda tot ce am invatat aici si mai departe.
Ruxandra F.
A fost un curs bun, care m-a ajutat sa imi completez cunostintele din urma. Sunt convinsa ca ma vor ajuta pe viitor. Un lector exceptional! Mii de multumiri!
Alexandru H.
A fost un curs de la care am invatat multe lucruri noi, atmosfera a fost foarte buna, lucrurile au fost explicate clar si pe intelesul tuturor.
Nicoleta C.
Acest curs m-a ajutat foarte mult, am invatat multe lucruri noi. Opinia mea despre acest curs este foarte buna, lectorul mi-a lasat o impresie foarte buna. Cred ca ar trebui sa dureze mai mult acest curs, sunt multe notiuni, iar perioada este scurta. Colegii au fost extraordinari, foarte prietenosi si cu simtul umorului.
Alecsandra L.
Doresc sa multumesc echipei Bestcor si doamnei profesoare pentru ajutorul acordat completarii cunostintelor in domeniul restauratiei. Datorita participarii la acest curs am reusit sa imi completez cunostintele avute ca ospatar si sa ma perfectionez in acest domeniu. In urma acestui curs voi realiza tehnicile de servire cu mai mult profesionalism.
Ioana S.
Un curs bine structurat, cu elemente interesante si folositoare in meseria pe care o voi practica.
Daniel G.
Dupa acest curs am ramas cu infomatii utile, ce ma vor ajuta sa lucrez in domeniul acesta. Foarte interesant.
Gabriela T.
Acest curs a fost minunat. Am invatat multe lucruri pe care nu le cunosteam. Pot merge mai departe in domeniul pe care l-am ales. Multumesc!
Alexandru B.
Explicatiile primite au fost pe intelesul tuturor, iar detaliile fiecarui preparat in parte ne-a ajutat mult.
Costel B.
Am numai cuvinte de lauda despre formatul cursului si prezentarea facuta de lector. Pentru mine, metoda vizuala completata de cea explicativa a avut o eficienta deosebita. Gradul de satisfactie este EXCELENT.
Marius V.
Acest curs este captivant, placut, folositor.
Gelu H.
Mi-a placut cursul, dar as fi vrut sa dureze mai mult pentru a putea acumula mai multe cunostinte.
George M.
Foarte interesant si interactiv, lucruri foarte practice invatate si un profesor extraordinar.
Andreea S.
Este un curs benefic, unde am aprofundat cunostinte si am invatat multe noutati. Voi recomanda cu incredere cursul.
Sorin M.
A fost un curs foarte bine structurat si usor de inteles. Informatia a fost mai usor asimilata cu ajutorul exemplelor si a dotarii salii de curs cu diferitele ustensile si utilaje necesare.
Razvan C.
Cursul este bine organizat. Mi-a placut la practica. Am invatat lucruri noi pentru angajarea in domeniu.
Marian B.
Un curs bine pus la punct, predat ca la carte, exact pe intelesul tuturor. Un singur lucru as schimba, iar acela este durata de predare pe zi. Daca ar fi mai multe zile pe saptamana, dar mai putine ore pe zi, ar fi mult mai bine.
Adrian D.
Cursul a fost educativ si profesional. Parerea generala este foarte buna.
Cristi D.
Parerea mea generala depre curs este una foarte buna, aici am invatat tot ce trebuie despre ospatarie, intr-un mod special si intr-un timp scurt.
Call Now Button