Curs Cofetar Patiser

Teorie Online prin ZOOM, Practica in Cofetarii

Invata cofetarie si patiserie ca un profesionist!

Cursurile teoretice se sustin online, live, prin platforma Zoom, iar practica se desfasoara la unitati partenere din Bucuresti sau la locul tau de munca.

Unitati partenere pentru practica: Cofetaria Ana Pan, Cofetaria Casa Lica, Cofetaria Piticot, Cofetaria Madlene, Cofetaria Etorturi, Cofetaria Miaris, Restaurant Hotel Radisson, Restaurant Hotel Cismigiu, Stadio, Social 1.

Dupa curs vei sti singur sa prepari, sa definesti calitatea si gustul produselor, sa ornezi, sa asamblezi si sa inovezi.

Structura cursului

– Utilaje, tehnologie, vase şi ustensile folosite în laboratorul de cofetărie-patiserie
– Tehnologia de obţinere a aluaturilor – dospit, nedospit, opărit, fraged, foietaj, aluat de clătite
– Tehnologia semipreparatelor folosite în cofetarie şi sortimentele specifice – pe bază de zahăr, din ou şi făină, din albus, din fructe proaspete şi uleioase,
– Tehnologia prăjiturilor – cu blat, foi de ruladă, specialităţi
– Tehnologia diferitelor glazuri şi a elementelor de decor pentru torturi – din zahăr, drăgan, pastiaj, ciocolată
– Tehnologia preparării torturilor
– Tehnologia preparării fursecurilor – din aluat fraged, din foietaj, din „langues de chat”, din albuş, pe bază de grăsimi, pe baza de foi dobos şi foi ruladă, pe bază de fructe uleioase

Inscrie-te la acest Curs Cofetar Patiser sa inveti retete, proceduri de coacere, aspect, lucruri fine in cofetarie.

Beneficiaza de 30% discount la plata integrala!

curs cofetar patiser

Curs Cofetar Patiser – Detalii Desfasurare

Teoria: Joi 10.00 – 13.00live, prin aplicatia Zoom

Practica: locatie partenera sau locul de munca, timp de 10 saptamani

Durata cursului: 4 luni si 2 saptamani


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada inscriere: 29.04.2022 – 21.06.2022

Data de incepere: 23.06.2022


Pret Curs Cofetar Patiser

  • Plata integrala 30% DISCOUNT 1175 lei =>> 822 lei
  • Plata in rate: 1175 lei

Taxa de examinare: 50 lei


Cod NC: 7412.2.1

Tip curs: Calificare

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Documente necesare pentru participarea la Curs Cofetar Patiser

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, recunoscut national si international.

Garantia Calitatii Inclusa

Avantajele participarii la Curs Cofetar Patiser:

  • Cursul este sustinut de formatori cu vechime si experienta;
  • Programul de teorie este sustinut o zi pe saptamana pentru ca tu sa-ti poti vedea si de munca sau alte activitati personale;
  • 30% reducere la plata integrala;
  • Posibilitatea platii in rate;
  • Practica in laboratoare de cofetarie;
  • In ziua examinarii primesti adeverinta de absolvire care tine loc de certificat de calificare pana la eliberarea acestuia;
  • In 30 de zile lucratoare primesti certificatul de calificare recunoscut national si international;
  • Ai acces la platforma de elearning de unde poti studia si descarca suportul de curs;
  • Poti achita cursul online sau prin transfer bancar.
homemade apple crostata with cinnamon ice cream P867RZP
chef kneading homemade bread retro colors PTAZWBY 1

Competente dobandite la finalul acestui Curs Cofetar Patiser

  • Aplicarea normelor de protectie a mediului.
  • Aplicarea normelor igienico-sanitare
  • Aplicarea N.P.M. si N.P.S.I.
  • Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor.
  • Asigurarea calitatii produselor
  • Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit.
  • Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semipreparatelor de patiserie.
  • Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
  • Prepararea produselor de cofetarie/patiserie.
  • Prepararea semipreparatelor de patiserie.
  • Realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie/patiserie.

citata avantaje

teinscrii

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Parerile au fost preluate prin formulare de feedback la finalul cursului

Liana A.
Parerea generala este una foarte buna, o atmosfera frumoasa, calda, primitoare. Un loc unde poti deveni mai bun, descoperi aici cum te poti depasi pe tine insuti. Recomand!
Daniela S.
A fost un curs cofetar patiser foarte placut si bogat in cunostinte, oameni de calitate, o foarte buna predare a cursurilor pe intelesul tuturor. Un curs in urma caruia am prins incredere sa ma angajez in acest domeniu sau sa imi deschid o cofetarie. Va multumesc!
Stefan L.

A fost un curs foarte bun, in care am invatat multe lucruri noi si foarte utile. Imi pare rau ca nu a fost mai lung pentru a invata si mai bine tainele cofetariei.

Carmen David

Curs excelent, doamna profesoara este un pedagog de exceptie, sfaturi prompte, la obiect si foarte utile, o reala doamna si un om deosebit de la care am invatat foarte multe. Retete diverse, de la simple la sofisticate, rabdare, calm si intelegere am gasit la acest curs si la doamna profesoara. Multumesc!!
Recomand 1000%.

Daniela H.

Un profesor extraordinar care detine o tehnica foarte buna de predare si explicare. Un bun prilej de a face schimb de opinii, retete, un mod placut de lucru cu colegii de curs.

Meda S.

Cuprinde informatii legate de activitatea practica, despre ceea ce inseamna aceasta meserie nobila, dupa parerea mea. Lectorul are tact si metoda pedagogica.

Crisitina A.

Este un curs bine organizat, cu informatii bine concentrate si structurate. Va multumesc pentru informatiile oferite.

Irina N.

A fost un curs interesant din care am invatat multe de la doamna profesoara, si la practica a fost excelent, problema fiind ca nu am avut destul timp sa ma prezint

Monica C.

Cursul a fost intr-un format accesibil, doamna profesoara a fost foarte deschisa, predand intr-un mod cald, calm, cu multa rabdare si profesionalism.

Ionela J.

Cursurile au decurs minunat, au fost foarte clar explicate. Pentru mine a fost o placere. Doamna profesoara este de nota 10!

Andreea P.

In urma acestui curs am acumulat cunostinte practice si teoretice necesare pentru dezvoltarea in domeniu. Profesorul de la curs a adus un plus, fiind foarte bine pregatit si aplicand corect procedura de invatare. Multumesc!

Mihaita P.

Un curs foarte bun, iar doamna profesoara este foarte bine pregatita, avand raspuns la toate intrebarile. Este genul de profesor care iti inspira incredere!

Ioana R.
Acest curs cofetar patiser m-a ajutat foarte mult sa invat lucruri noi. Doamna profesoara ofera explicatii pe intelesul tuturor si are foarte multa rabdare. Am sa recomand cu drag acest curs.
Carmen David

Curs excelent, doamna profesoara este un pedagog de exceptie, sfaturi prompte, la obiect si foarte utile, o reala doamna si un om deosebit de la care am invatat foarte multe. Retete diverse, de la simple la sofisticate, rabdare, calm si intelegere am gasit la acest curs si la doamna profesoara. Multumesc! Recomand 100%.

Lorana I.

Am invatat lucruri noi si folositoare pe tot parcursul cursului, pe care le voi putea pune in practica. Am invatat tehnici noi si utile in prepararea produselor de patiserie si cofetarie. Ma declar foarte multumita!

Aurelia I.

Recomand si celorlalte persoane care vor sa se initieze in tainele acestei meserii. Doamna profesor a stiut sa ma faca sa imi doresc sa fiu implicata si sa invat.

Kinga C.

Cadru didactic cu cunostinte foarte bune, explicarea tuturor nelamuririlor si partea teoretica foarte eficienta.

Malina T.

Util. Eficient. Posibiliattea de a face practica la unitatile mentionate de doamna profesoara este lucrul cel mai minunat la acest curs. Explicatiile clare, incadrate in timp; informatii complete. Recomand acest curs oricui doreste sa se initieze (ca mine) in tainele cofetariei/patiseriei sau sa se perfectioneze aducand “bucatareala” la nivel de arta. MULTUMESC!

Despina F.

Orele de teorie s-au desfasurat foarte bine, am invatat multe lucruri noi. Locul de practica a fost foarte bun. Nu am decat cuvinte de lauda. Va multumesc!

Mirela S.
Lectorul exceptional, motivant, devotat, interesat de impartasirea multor idei si subiecte in privinta cursului. La partea practica am fost invatati si motivati sa lucram cu diferite produse si am reusit sa le facem. Bravo!
Daniela R.
Parerea mea este foarte buna, cursul a decurs foarte bine. Va multumesc!
Alian D.
Cursul este foarte util in formarea mea profesionala. Pentru imbogatirea cunostintelor in domeniul patiseriei si a cofetariei.
Alina S.
Un curs cofetar patiser util, practic, atat pentru cei care doresc o schimbare de profesie cat si pentru pornirea unei afaceri sau dezvoltarea unui hobby. Partea teoretica foarte buna, profesionist predata, partea practica variata, in functie de abilitatile personale ale cursantilor.
Florentina D.
O experienta placuta alaturi de o doamna foarte bine pregatita, disponibila de fiecare data pentru explicatii. Un grup de colege minunate. Acest curs imi va fi folositor atat pe plan profesional cat si pe plan personal.
Krista S.
Un curs foarte bine structurat, un lector deschis si intelegator, cu foarte multa experienta in domeniu. Ne-a indrumat pasii in acest domeniu cu multa daruire.
Elisabeta D.
Mi-a placut, am acumulat cunostinte multe, intr-un timp scurt. Un profesor exceptional care a avut rabdare sa ne explice si sa ne invete si sa raspunda la toate intrebarile.
Teona C.
Cursul m-a ajutat sa asimilez teoretic si practic cunostintele necesare pentru a activa in domeniu. Modul de predare interactiv ajuta cursantul sa participe activ la curs. Informatia este foarte bine structurata si usor de inteles.
Cristina T.
Opinia mea este una foarte pozitiva. Am invatat multe lucruri noi, sunt foarte multumita. As fi vrut totusi sa invat ma multe lucruri depre torturi.
Nicolae N.
Un curs foarte bun. Doamna profesoara preda foarte bine si argumentativ. Imi pare rau ca s-a terminat asa de repede.
Meniu & Cursuri