Curs Cofetar Patiser

Invata cofetarie si patiserie ca un profesionist!

Vino la cursul de Cofetar Patiser sa inveti retete, proceduri de coacere, aspect, lucruri fine in cofetarie.

Dupa curs vei sti singur sa prepari, sa definesti calitatea si gustul produselor, sa ornezi, sa asamblezi si sa inovezi.

Cursul dureaza 4 luni si jumatate. In acest timp vei alterna teoria si practica astfel:

O data pe saptamana vii la sala de curs si vei invata despre igiena, vestimentatie, retete, proceduri din laboratoare si multe altele.

In restul zilelor lucratoare vei fi repartizat la un laborator de cofetarie si patiserie, unde vei invata, practic, arta meseriei. Profesorul coordonator te va repartiza in locatii bune, de unde vei avea ce invata si pune in practica. Te va asista pe toata perioada cursului si te va sustine pentru ca tu sa devii un bun cofetar-patiser acreditat 🙂

blueberry-cake-PXJPUTL

Curs de Zi

Miercuri 10.00 – 13.00

Durata curs: 4 luni si 2 saptamani


Pret Curs

(20% DISCOUNT) 840 lei plata integrala la inscriere

1050 lei plata in 3 rate

Taxa de examinare: 50 lei


Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 09.09.2019 – 30.10.2019

Data de incepere: 06.11.2019


Cod NC: 7412.2.1

Tip curs: Calificare

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Documente necesare

Copie CI
Copie certificat de nastere
Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
Copia ultimului act de studii
Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) fost Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale si  Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si recunoscut in Uniunea Europeana.

Avantajele participarii la curs:

 • Cursul este sustinut de formatori cu vechime si experienta;
 • Programul de teorie este sustinut o zi pe saptamana pentru ca tu sa-ti poti vedea si de munca sau alte activitati personale;
 • 20% reducere la plata integrala;
 • Posibilitatea platii in rate;
 • Practica in laboratoare de cofetarie;
 • Coffee break gratuit la sala de curs (cafea, ceai, apa plata);
 • In ziua examinarii primesti adeverinta de absolvire care tine loc de certificat de calificare pana la eliberarea acestuia;
 • In 30 de zile lucratoare primesti certificatul de calificare recunoscut national si international;
 • Ti se acorda un voucher cu 5% discount la urmatorul curs;
 • Primesti caiet si pix personalizat cu emblemele Bestcor training Center;
 • Ai acces la platforma de elearning de unde poti studia si descarca suportul de curs.

VEZI CONDITIILE SI COSTUL CURSULUI

Competente dobandite la final

 • Aplicarea normelor de protectie a mediului.
 • Aplicarea normelor igienico-sanitare
 • Aplicarea N.P.M. si N.P.S.I.
 • Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor.
 • Asigurarea calitatii produselor
 • Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit.
 • Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semipreparatelor de patiserie.
 • Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
 • Prepararea produselor de cofetarie/patiserie.
 • Prepararea semipreparatelor de patiserie.
 • Realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie/patiserie.

Nu te-am convins? Afla parerile cursantilor nostri!

Puteti regasi o serie de pareri verificate prin intermediul facebook review, vizitati pagina de facebook Bestcor.

Daniela S.
A fost un curs foarte placut si bogat in cunostinte, oameni de calitate, o foarte buna predare a cursurilor pe intelesul tuturor. Un curs in urma caruia am prins incredere sa ma angajez in acest domeniu sau sa imi deschid o cofetarie. Va multumesc!
Stefan L.

A fost un curs foarte bun, in care am invatat multe lucruri noi si foarte utile. Imi pare rau ca nu a fost mai lung pentru a invata si mai bine tainele cofetariei.

Carmen David

Curs excelent, doamna profesoara este un pedagog de exceptie, sfaturi prompte, la obiect si foarte utile, o reala doamna si un om deosebit de la care am invatat foarte multe. Retete diverse, de la simple la sofisticate, rabdare, calm si intelegere am gasit la acest curs si la doamna profesoara. Multumesc!!
Recomand 1000%.

Daniela H.

Un profesor extraordinar care detine o tehnica foarte buna de predare si explicare. Un bun prilej de a face schimb de opinii, retete, un mod placut de lucru cu colegii de curs.

Meda S.

Cuprinde informatii legate de activitatea practica, despre ceea ce inseamna aceasta meserie nobila, dupa parerea mea. Lectorul are tact si metoda pedagogica.

Crisitina A.

Este un curs bine organizat, cu informatii bine concentrate si structurate. Va multumesc pentru informatiile oferite.

Irina N.

A fost un curs interesant din care am invatat multe de la doamna profesoara, si la practica a fost excelent, problema fiind ca nu am avut destul timp sa ma prezint

Mihaita P.

Un curs foarte bun, iar doamna profesoara este foarte bine pregatita, avand raspuns la toate intrebarile. Este genul de profesor care iti inspira incredere!

Ioana R.
Acest curs m-a ajutat foarte mult sa invat lucruri noi. Doamna profesoara ofera explicatii pe intelesul tuturor si are foarte multa rabdare. Am sa recomand cu drag acest curs.
Carmen David

Curs excelent, doamna profesoara este un pedagog de exceptie, sfaturi prompte, la obiect si foarte utile, o reala doamna si un om deosebit de la care am invatat foarte multe. Retete diverse, de la simple la sofisticate, rabdare, calm si intelegere am gasit la acest curs si la doamna profesoara. Multumesc! Recomand 100%.

Lorana I.

Am invatat lucruri noi si folositoare pe tot parcursul cursului, pe care le voi putea pune in practica. Am invatat tehnici noi si utile in prepararea produselor de patiserie si cofetarie. Ma declar foarte multumita!

Aurelia I.

Recomand si celorlalte persoane care vor sa se initieze in tainele acestei meserii. Doamna profesor a stiut sa ma faca sa imi doresc sa fiu implicata si sa invat.

Kinga C.

Cadru didactic cu cunostinte foarte bune, explicarea tuturor nelamuririlor si partea teoretica foarte eficienta.

Malina T.

Util. Eficient. Posibiliattea de a face practica la unitatile mentionate de doamna profesoara este lucrul cel mai minunat la acest curs. Explicatiile clare, incadrate in timp; informatii complete. Recomand acest curs oricui doreste sa se initieze (ca mine) in tainele cofetariei/patiseriei sau sa se perfectioneze aducand “bucatareala” la nivel de arta. MULTUMESC!

Alian D.
Cursul este foarte util in formarea mea profesionala. Pentru imbogatirea cunostintelor in domeniul patiseriei si a cofetariei.
Alina S.
Un curs util, practic, atat pentru cei care doresc o schimbare de profesie cat si pentru pornirea unei afaceri sau dezvoltarea unui hobby. Partea teoretica foarte buna, profesionist predata, partea practica variata, in functie de abilitatile personale ale cursantilor.
Florentina D.
O experienta placuta alaturi de o doamna foarte bine pregatita, disponibila de fiecare data pentru explicatii. Un grup de colege minunate. Acest curs imi va fi folositor atat pe plan profesional cat si pe plan personal.
Krista S.
Un curs foarte bine structurat, un lector deschis si intelegator, cu foarte multa experienta in domeniu. Ne-a indrumat pasii in acest domeniu cu multa daruire.
Elisabeta D.
Mi-a placut, am acumulat cunostinte multe, intr-un timp scurt. Un profesor exceptional care a avut rabdare sa ne explice si sa ne invete si sa raspunda la toate intrebarile.
Teona C.
Cursul m-a ajutat sa asimilez teoretic si practic cunostintele necesare pentru a activa in domeniu. Modul de predare interactiv ajuta cursantul sa participe activ la curs. Informatia este foarte bine structurata si usor de inteles.
Nicolae N.
Un curs foarte bun. Doamna profesoara preda foarte bine si argumentativ. Imi pare rau ca s-a terminat asa de repede.
Call Now Button
Meniu & Cursuri