Dragi clienti si parteneri,

Incepand cu data de 18 mai 2020 am reluat activitatea de relatii clienti la sediu. Cursurile la clasa sunt inca suspendate de autoritati pe perioada starii de alerta, insa acestea vor fi sustinute online, acolo unde se poate, fara partea practica.

Toate comunicarile cu societatea noastra, inclusiv inscrierile la cursurile viitoare, se vor face prin email, telefon sau la sediu. In cazul vizitei la sediu va rog sa aveti in vedere instructiunile autoritatilor pentru distantare sociala si prevenirea raspandirii virusului, astfel ca va fi necesar sa purtati masca pe fata si sa va igienizati la intrarea in spatiul Bestcor. De asemenea vi se va lua temperatura de pe frunte printr-un aparat cu infrarosu, limita maxima fiind de 37,3, conform legislatiei emise de autoritati.

Totodata, pentru plata taxelor de curs, va recomandam sa alegeti plata cu cardul, aceasta fiind posibila atat prin POS, cat si online, prin Mobilpay.

Examenul final se va sustine la sala de curs, atunci cand se vor ridica restrictiile. Este posibil, la anumite cursuri, comisia de autorizare a Mun. Bucuresti sa ne permita sustinerea in format online. Pentru acest lucru e necesar sa apara Ordinul Ministrului Muncii care sa reglementeze aceasta procedura.

Partea practica a cursurilor de calificare va fi sustinuta dupa ridicarea restrictiilor.

Va multumim pentru intelegere!

Echipa Bestcor Training Center