Curs SEO & Content Marketing

Online pe Zoom

De acum îți poți dezvolta prezența online a afacerii tale!

Te învățăm să creezi conținut și strategii pentru a crește notorietatea site-ului tau și să urci în primele locuri în motoarele de căutare.

Curs SEO & Content Marketing – cui se adresează?

Este un curs de inițiere, dedicat administratorilor de website-uri cu experiență mai mică în seo, precum și celor care vor să-și crească în mod organic site-urile prin conținut de calitate. Acest curs îi va ajuta pe cei care vând produse/servicii din nișe pentru care reclamele PPC nu funcționează sau politica Google/Facebook nu le permite să se promoveze. Fie că vrei să te angajezi în marketing digital sau să-ți începi o afacere, fie că deții deja o afacere online, acest curs practic este pentru tine.

Cum este structurat? În 4 module:

Modul 1 – Introducere în SEO – 5 ore

Sesiunea 1:

Noțiuni generale despre SEO și importanța sa. Ce înseamnă și ce nu înseamnă SEO. Componentele principale ale SEO: on-page, off-page.

Cum funcționează Google și pe ce criterii plasează un site în primele rezultate. De ce unele site-uri apar mai sus decât celelalte.

Indicatori de performanță de urmărit în SEO (trafic organic, poziție în Google..).

Sesiunea 2:

Tool-uri esențiale de monitorizare a indicatorilor SEO și cum se folosesc.

Cum alegi cuvintele cheie potrivite – despre keyword research, tipuri de cuvinte cheie, tool-uri de research pe cuvinte cheie. Exercițiu practic.

Cum faci un research al concurenței în SERP.

Concluzii modul 1. Q&A.

curs seo & content marketing

Modul 2 – Cum evoluăm în SEO – 5 ore

Sesiunea 1:

Analiza elementelor SEO on-page pe care le urmărim la un website sau magazin online. Exercițiu practic.

Alte metode și strategii de SEO relevante și ușor de aplicat.

Sesiunea 2:

Cum faci un audit al unui site – structura unui audit, ce elemente urmărim, ce instrumente ne sunt utile și cum le folosim.

Exercițiu practic: crearea unui audit pentru propriul website sau un website dat ca studiu de caz.

Costuri în SEO. Cum stabilești investițiile în funcție de obiective?

Modul 3 – Introducere în Content Marketing – 5 ore

Sesiunea 1:

Content Marketing: ce este, ce obiective îndeplinește și legătura sa cu SEO. De ce este important.

Strategia de content marketing și pașii de urmat: indicatori & date (recapitulare info Modul 1), audiență (buyer persona), cuvinte cheie (recapitulare Modul 1), plan editorial.

Sesiunea 2:

Buyer persona și keyword research: cum facem legătura dintre ele. Exemplu de buyer persona.

Plan editorial de conținut bazat pe keyword research, atât intern cât și extern.

Cum scrii articole pentru buyer persona, optimizate. Reguli de content writing și exercițiu practic.

Modul 4 – Cum evoluăm în Content Marketing – 5 ore

Sesiunea 1:

Content writing și copywriting. Diferențe și asemnănări.

Mijloace de content marketing și cum să scriem pentru fiecare dintre acestea. De la website la social media.

Sesiunea 2:

Alte metode și strategii de content marketing, de la content funnels la video marketing. Reguli de scris pentru fiecare, ce obiective îndeplinesc.

Costuri în Content Marketing. Cum stabilești investițiile corecte în funcție de obiective? Care sunt prețurile (de pornire) pentru serviciile de content marketing?

Concluzii și Q&A.

Beneficiaza de oferta cu 30% discount!

Program Curs SEO & Content Marketing

Marti si Joi 18.30 – 21.00 live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 4 saptamani


Pret Curs

 • 30% DISCOUNT 1250 lei =>>  875 lei

Tip curs: Informal

La final primesti certificat de participare din partea Bestcor Training Center.

Avantajele participarii la Curs SEO & Content Marketing

 • Dobândești o imagine de ansamblu asupra acestor domenii, ca să poți lucra cu specialiști și să vorbiți aceeași limbă sau să evoluezi în propria ta carieră.
 • În cadrul cursului live poți adresa întrebări formatorilor.
 • Focusul este doar pe grup și pe instruirea lui (față de un curs online înregistrat, unde formatorul vorbește prea generic, aici totul este țintit și adaptat pe nevoile grupului).
 • Formatorii realizează aplicații practice cu participanții.
 • De la sesiune la sesiune sunt alocate câteva teme pentru a exersa și în afara cursului și pentru a se sedimenta cât mai bine tehnicile învățate.
 • Aici înveți să coordonezi o echipă de content writing sau chiar să redactezi tu conținut de calitate. Orice bugete ai aloca în marketingul online, fără conținutul potrivit nu vei avea succesul dorit.

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie:

 • Bune cunostinte de utilizare a calculatorului
 • Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu

Documente necesare pentru Cursul SEO & Content Marketing

Copie CI necesara pentru redactarea certificatului de participare.

Garantia Calitatii inclusa

Trainerii cursului SEO & Content Marketing

catalin ionascu

Cătălin IONAȘCU

Project Manager în cadrul agenției Romanian Copywriter, cu o experiență de peste 8 ani în copywriting, content writing și content marketing. A coordonat peste 350 de proiecte și a scris pentru sute de clienți, companii mici și mari.

andrei prescura

Andrei PRESCURĂ

SEO & Content Strategist în cadrul agenției Romanian Copywriter, cu o experiență de peste 8 ani în SEO, Content Marketing și Marketing Online. Prin munca sa, a ajutat zeci de afaceri să se dezvolte online și să obțină rezultate în mod organic.

Intrebari frecvente

Cursul SEO & Content marketing reprezinta cheia in atragerea atentiei potentialilor clienti. Datorita nevoii oamenilor, din ce in ce mai acute, de a se promova, am creat acest curs care va fi sustinut intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi (se desfasoara online, LIVE, prin ZOOM). Formatorii cursului detin o experienta vasta in domeniu, iar experinta la curs in prezenta acestora iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este informal, nu exista un standard ocupational aprobat de Ministerul Educatiei pentru a acredita un astfel de curs. Insa, in realitate, ai nevoie de experienta si expertiza trainer-ului pentru a deprinde calitatile acestui domeniu. La finalul cursului iti emitem un certificat de participare la cursul online SEO & Content marketin

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine.

Poate participa orice persoana, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu. Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). 

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Da, vei primi prezentările susținute de formatori în PDF, precum și materiale informative și de lucru, pe care le vei putea descărca de pe platforma de elearning Bestcor.

La acest curs nu se sustine examen. Fiind un curs informal, primesti diploma de participare, la final.

teinscrii

Formular inscriere curs

  Meniu & Cursuri