Curs Facebook Ads

Online – National

Pe care il poti urmari de acasa sau de la birou

De acum vei stii sa realizezi campanii Facebook Ads ca un profesionist!

Te invatam toate secretele reclamelor pe Facebook in 2 saptamani interactive, cu multe exemple practice. Vei evita problemele aparuta in reclame si vei avea un randament bun in campaniile tale.

Structura Curs Facebook Ads:

MODULUL 1 – TIPURI DE AD-URI ȘI MIXUL LOR IDEAL

Facebook pune la dispoziţie o gamă variată de ad-uri, dar nu toate au acelaşi efect şi nu toate funcţionează la fel. Fiecare tip de ad trebuie corelat cu un obiectiv (vânzare, lead, notorietate, clickuri, engagement, etc) şi trebuie construit corespunzător.

În cadrul acestei sesiuni vei învăţa cum trebuie ales corect obiectivul şi tipul de ad, dar şi cum va trebui gândit mix-ul de ad-uri, deoarece de cele mai multe ori acestea funcţionează cel mai bine într-o strategie bine conturată, care să includă folosirea mai multor tipuri.

Tot în această sesiune, vom învăța cum este structurată platforma de Facebook Ads și care sunt funcțiile pe care să le utilizăm.

MODULUL 2 – AUDIENȚE SI PIXEL

Probabil aceasta este cea mai importantă variabilă în realizarea unui ad, componenta care ne poate determina succesul sau eşecul campaniei. Există numeroase variante de construire a unei audienţe şi numeroase elemente de luat în calcul, iar în fiecare caz trebuie ca varianta aleasă să fie cea mai potrivită.

La această sesiune vom determina care sunt tipurile de audienţe ce vor trebui construite pentru fiecare ad în parte, cum aplicăm filtrele pentru audienţele clasice, cum folosim audienţele de remarketing şi cum le creăm, cum folosim audienţele de tip ”lookalike” şi cum dezvoltăm strategia de campanie pe baza acestora.

De asemenea, vom învăța care sunt funcțiile pixelului de Facebook și cum ne putem folosi de acesta pentru a optimiza mai bine campaniile noastre. 

Banner vertical curs facebook ads (1)

MODULUL 3 – ADMINISTRAREA AD-URILOR

Campaniile pe Facebook sunt foarte dinamice şi nu ajunge doar să fie realizate în mod eficient, acestea trebuie optimizate pe parcurs în funcţie de feedback-ul audienţei.

Vom parcurge fiecare tip de ad în parte şi vom vedea bune practici de utilizare sau modalităţi optime de eficientizare a unui ad, după pornirea acestuia.

MODULUL 4 – ANALIZĂ ȘI RAPORTARE

Pentru a ne îmbunătăţi performanţa de la ad la ad, trebuie să analizăm impactul fiecăruia şi trebuie să tragem concluzii. Ca să putem realiza această analiză în mod corespunzător trebuie să ştim cum să ne folosim de instrumentele de analiză puse la dispoziţie de către Facebook, dar şi de instrumentele de analiză externe, cum ar fi de exemplu Google Analytics.

În această sesiune, vom analiza ad-urile realizate, vom învăţa care sunt parametrii la care trebuie să ne uităm şi cum trebuie să aplicăm ulterior ceea ce am învăţat.

Inscrie-te si beneficiaza de 30% discount !

Trainer: Ovidiu Balcacian

Co-fondator al agenției The Pharmacy și pasionat de online, Ovidiu se ocupă de managementul departamentului de Facebook Ads și are o experiență de peste 8 ani în acest domeniu. De asemenea, este și trainer în cadrul Laboratorului de Online de peste 8 ani, unde a susținut peste 50 de ediții ale cursului de PPC marketing. Ovidiu este un tip pragmatic, căruia îi plac numerele și datele statistice pentru că, folosindu-se de acestea poate crește eficiența campaniilor derulate. A gestionat câteva mii de campanii în toți acești ani și a administrat bugete cumulate de peste 1.5 milioane de euro. Îi place foarte mult ceea ce face, îi place să gândească strategia campaniilor, dar mai ales îi plac rezultatele eficiente. Pentru a afla mai multe despre Ovidiu poți intra pe blogul său personal: ovidiubalcacian.ro sau pe siteul agenției www.thepharmacy.ro

Ovidiu 1

Program Curs Facebook Ads

Sambata si Duminica 10.00 – 13.00 live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 2 saptamani


Pret Curs Facebook Ads

  • 30% DISCOUNT 1500 lei =>> 1050 lei
Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Tip curs: Informal

La final primesti certificat de participare emis de Bestcor Training Center.

Garantia Calitatii inclusa

Intrebari frecvente

Cursul de Facebook Ads reprezinta o intelegere mai aparte a nevoii actuale de promovare prin reteaua sociala Facebook. Datorita nevoii oamenilor, din ce in ce mai acute, de a se promova, am creat acest curs care va fi sustinut intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi (se desfasoara online, LIVE, prin ZOOM). Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, fiind si cofondatorul unei agentii renumite de marketing online, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este informal, nu exista un standard ocupational aprobat de Ministerul Educatiei pentru a acredita un astfel de curs. Insa, in realitate, ai nevoie de experienta si expertiza trainer-ului pentru a deprinde calitatile acestui domeniu. La finalul cursului iti emitem un certificat de participare la cursul online Facebook Ads.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine.

Poate participa orice persoana, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu. Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). 

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Acest curs nu are nevoie de suport de curs. Vor exista materiale de lucru pe care le vei primi pe parcurs, precum si teme de lucru intre participanti.

La acest curs nu se sustine examen. Fiind un curs informal, primesti diploma de participare, la final.

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie:

  • bune cunostinte de utilizare a calculatorului
  • cunoasterea limbii engleze la nivel mediu

Documente necesare pentru Cursul Facebook Ads

Copie CI

teinscrii

Formular inscriere curs

    Meniu & Cursuri