Curs Brandul Personal al Profesionistului de Succes

Online – National

Pe care il poti urmari de acasa sau de la birou

De acum profilul tau de LinkedIn va fi bine vazut de angajatori si parteneri!

Te invatam sa-ti construiesti (sau sa-ti imbunatatesti) imaginea online impreuna cu profilul de LinkedIn in 6 ore interactive de curs.

IMAGINEA PENTRU UN PROFESIONIST

Dorim să demontăm mitul conform căruia “un profesionist bun este greu de găsit”.

Ce ajutor avem în acest sens? Evident, tehnologia! Credem că printr-un echilibru format din elemente precum:

 • rețelele profesionale (LinkedIn),
 • portofoliu bine structurat,
 • un CV prietenos (curat, concis și atrăgător)
 • și un website de prezentare (o variantă de bază care poate fi realizată fără mari eforturi)

Oricine își poate crea o imagine online care să fie de mare ajutor în activitatea pe care o întreprinde, indiferent de nivelul sau senioritatea in carieră.

Cursul de față are ca scop crearea sau îmbunătățirea imaginii/brandului oricărui profesionist pentru a-l ajuta să-și crească semnificativ șansele la jobul mult visat, la colaborări cu parteneri renumiți sau pur și simplu pentru a-și spori reputația personală online. Credem că orice profesionist (care își dorește să fie vizibil online) ar avea beneficii de pe urma acestui curs, multe din ele chiar în foarte scurt timp.

STRUCTURA CURSULUI

Cursul se compune din următoarele module:

 • Crearea sau adaptarea profilului de LinkedIn, unde îți vom arăta tot ce trebuie să știi pentru a folosi la maxim potențialul acestei rețele profesionale, intens folosită pentru recrutare sau colaborări în domenii precum programare, inginerie, contabilitate, avocatură, design, domenii artistice, culinare și multe altele.
 • Structurarea unui portofoliu de lucrări, esențial mai ales celor aflați la început de drum, dar de mare ajutor și celor mai experimentați.
 • Crearea sau îmbunătățirea CV-ului care să te evidențieze în vederea unui interviu pentru postul la care visezi.
 • Crearea unui website de prezentare (o pagina de prezentare online) care, în aceeași notă și stil cu CV-ul, să iți definească imaginea, calitatea muncii (sau a lucrărilor) și să fie permanent disponibil spre accesare online.

Beneficiaza de 30% reducere!

Curs Brand Personal

Trainer: Emanuel Stefan

Salut! Eu sunt Manu, inginer software și trainer.

Lucrez în software de aproape un deceniu, timp în care am colaborat în cadrul unor proiecte software complexe cu nume mari pe plan internațional.

De câțiva ani am început să susțin traininguri de specialitate pe diverse arii software (și nu numai), ajutând oameni faini și dornici de cunoaștere, fie să se angajeze fie să-și consolideze cunoștințele. Întotdeauna am considerat esențială plăcerea cu care ne derulăm activitatea zilnică, plăcere direct proporțională cu creșterea și performanța individuală. Te invit alături de mine în cursurile pe care le-am pregătit pentru a pătrunde în componentele esențiale ale lumii software, pe un drum presărat cu responsabilitate, dar și cu distracție.

Emanuel Stefan

Program Curs

Marti 17.00 – 20.00 online, live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 2 saptamani (6 ore) – in 2 zile de marti


Pret Curs

 30% DISCOUNT  =>> 600 lei 420 lei

Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Tip curs: Informal

La final primesti certificat de participare emis de Bestcor Training Center.

Garantia Calitatii Inclusa

Intrebari frecvente

Cursul te ajuta sa te afisezi online, pe LinkedIn, intr-o forma atractiva pentru orice recrutor. In plus, postarea cv-ului tau pe un domeniu web personal creste credibilitatea. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie.

Acest curs este informal, iar la finalul sau primesti un certificat de participare la cursul online.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine.

Poate participa orice persoana, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu. Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii, se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Acesta este un curs practic, de 6 ore, si nu are nevoie de suport de curs.

La acest curs nu se sustine examen. Fiind un curs informal, primesti diploma de participare, la final.

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie:

 • cunostinte de operare pe calculator
 • limba engleza nivel incepator
teinscrii

Formular inscriere curs

  Meniu & Cursuri