Curs Baze de date/SQL de la zero la pro

Online – National

Pe care il poti urmari de acasa sau de la birou

DESPRE BAZE DE DATE – MYSQL

În ultima perioadă aplicațiile software au cunoscut o creștere semnificativă din punct de vedere al volumului de date tranzacționat, conceptul de Big Data prinzând tot mai mult contur.
Această creștere a determinat apariția unor joburi noi în industria IT. Joburi noi, disponibile pe toate senioritățile (junior, middle, senior), precum Data engineer și Data scientist, au apărut pentru a completa peisajul alături de clasicele posturi de Database admin și Database architect. Toate aceste posturi au la bază o cunoaștere în profunzime a sistemelor de baze de date, SQL, concept indispensabil oricărui programator sau inginer software.

STRUCTURA CURSULUI

Cursul pe care îl propunem se compune din următoarele module care au scopul de a crea o imagine de ansamblu clară cu privire la funcționarea sistemelor de baze de date alături de celelalte componente ale sistemelor software. Am ales MySQL, unul dintre cele mai populare sisteme de management a bazelor de date, pentru exemplificarea noțiunilor prezentate în acest curs.

 1. Introducere – Ce este o bază de date și cum intră în componența unui sistem software complex? Tipuri de baze de date. Cum alegem o bază de date?
 2. MySQL – unul dintre cele mai populare sisteme de management a bazelor de date, pe plan mondial.
 3. Data Querying Language (DQL) – Interogarea tabelelor, de la informații esentiale, ușor de obținut, până la raportări complexe din mai multe tabele.
 4. Data Manipulation Language (DML) – Crearea, editarea și ștergerea informației din baza de date, atât simplu, cât și relaționat.
 5. Data Definition Language (DDL) – Crearea, editarea și ștergerea structurilor existente în baza de date – tabele, indecși, validări, funcții, etc.
 6. Data Control Language (DCL) – Controlul accesului la informațiile din baza dedate
 7. Optimizarea performanței unei baze de date
 8. Crearea unei baze de date de la zero pornind de la o arhitectură existentă. Se va urmări discutarea și dezbaterea în grup a relațiilor dintre tabele, a modurilor de relaționare și a posibilităților de dezvoltare ulterioară a acestora, similar cu procesul dintr-o companie de software, în momentul demarării unui proiect.
 9. Trigger
 10. Funcții
 11. Produceduri stocate

Beneficiaza de oferta cu 30% discount!

Curs Baze de date/SQL de la zero la pro

Trainer: Emanuel Stefan

Salut! Eu sunt Manu, inginer software și trainer.

Lucrez în software de aproape un deceniu, timp în care am colaborat în cadrul unor proiecte software complexe cu nume mari pe plan internațional.

De câțiva ani am început să susțin traininguri de specialitate pe diverse arii software (și nu numai), ajutând oameni faini și dornici de cunoaștere, fie să se angajeze fie să-și consolideze cunoștințele. Întotdeauna am considerat esențială plăcerea cu care ne derulăm activitatea zilnică, plăcere direct proporțională cu creșterea și performanța individuală. Te invit alături de mine în cursurile pe care le-am pregătit pentru a pătrunde în componentele esențiale ale lumii software, pe un drum presărat cu responsabilitate, dar și cu distracție.

Emanuel Stefan

Program Curs

Joi 17.00 – 21.00 online, live, prin aplicatia Zoom

Durata curs: 4 saptamani (16 ore) – in 4 zile de joi


Pret Curs

 • 30% DISCOUNT  =>> 1000 lei 700 lei
Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557

Tip curs: Informal

La final primesti certificat de participare emis de Bestcor Training Center.

Garantia Calitatii Inclusa

Intrebari frecvente

Cursul iti aduce cunostinte noi si actuale despre bazele de date mysql. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, fiind si activ in zona de prestari servicii it, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

Acest curs este informal, iar la finalul lui primesti certificat de participare. In domeniul IT sunt mai importante cunostintele acumulate si demostrate la interviu, asa ca nu ai nevoie de certificari internationale pentru a fi bun in baze de date. Cursul acesta este tot ce-ti trebuie pentru a porni de undeva si a-ti gasi jobul dorit.

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine.

Poate participa orice persoana, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu. Nu exista limita de varsta superioara.

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). Plata integrala se face la inscriere cu un discount de 30%. Plata in rate se face pe perioada cursului, prima plata fiind de jumatate din contravaloare.

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, completand formularul. Accesand butonul “Ma inscriu la curs” te duce direct la formular. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

Acest curs are de suport de curs si materiale de lucru pe care le vei primi pe parcurs, precum si teme de lucru intre participanti.

La acest curs nu se sustine examen. Fiind un curs informal, primesti diploma de participare, la final.

Documente necesare pentru Curs Baze de date/SQL de la zero la pro

Pregatirea minima obligatorie:

 • cunostinte de operare pe calculator
 • limba engleza nivel mediu
teinscrii

Formular inscriere curs

  Meniu & Cursuri